Vánoční dárek pro BM

Vážení a milí kačeři, hlavně vy Olomoučtí,
protože naše PM only keška [cache]GC2DZBF[/cache] Ohrožený druh zatím zvládá nápor hledačů bez vážnějších problémů, rozhodl jsem se, že ji časem zpřístupním všem. Po konzultaci s geokamarády uděláme malý pokus o vánočních svátcích, kdy tuto kešku na tři dny zpřístupním jako takový malý vánoční dárek. Po vyhodnocení dopadu na její kondici se rozhodnu, jestli ji nechám někdy v příštím roce zveřejněnou trvale.

Přeji tedy všem Olomoučákům radostné Vánoce při hledání 115 zvířátek na území města.

Váš Ježíšek (alias Mirek Turek)

Odhaduji, ze behem tech tri dni bude celit hodne velkemu naporu z rad BM hledacu, ale verim ze to pro ne bude prijemny darek k Vanocum

Taky má v kódu BF, to je dokonce i tematické k samotné keši, toho DZB jsem si dosud nevšiml, ale asi to nebude jen takový rychlý bod…

Tak si ji přijeď ulovit, pak poznáš, jestli je možné BF nebo ne ;). Rozhodně to stojí za to :wink:

To BF je proto, že to má tak moc stages a je třeba použít podobné postupy, aby se nemusely obcházet všechny.

Co kdyby sis z té kešky sundal atribut "Needs Maintenance".

Hamaci: On je tam správně, jedna stage potřebuje úklid, ale zatím nevím jak, přečti si logy a asi pochopíš.

Tak Vánoce máme za sebou, ale zatím to nevypadá na nějaké velké nájezdy, takže kešku ještě chvíli nechám a uvidíme. Pokud bych měl pocit, že příliš velký počet návštěvníků kešku může poškodit, nebo prozradit, tak ji zase dám jako PM only.

Krátce po půlnoci jsem vrátil keš do stavu jen pro PM. Pokud ji někdo z basic členů chce odlovit, tak mu klidně pošlu GPX, nebo listing. Stejně tak i u druhé PM only keše není problém, aby si basic člen napsal o listing a souřadnice a já mu to pošlu. Omezení je jen kvůli tomu, aby kešky nebyly ohroženy moc velkou návštěvností.
Všem vánočním návštěvníkům děkuji za pěkné logy a jsem rád, že si kešku užili.

mužu se zeptat co to je za kešku BM ?? děkuji za info celý život se člověk učí

BM=Basic member - http://wiki.geocaching.cz/wiki/Basic_Member
BM cache je kes, jejiz listing si na geocaching.com muze otevrit kazdy, kdo je tam registrovany.

Kes, o ktere je tady rec, je PM only, tzn. jeji listing je pristupny pouze uzivatelum (Premium member), kteri si na gc.com zaplatili premium ucet - http://wiki.geocaching.cz/wiki/Members_Only_Cache

aha děkuji za hezke a dobre vysvetleni