Vánoční nadílka

Bohužel až nedávno jsem si náhodou všiml petegeovi iniciativy [url=http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=18427&sort=&rowstart=0]Otvírání pokladu[/url]. Vlákno je již bohužel uzamčeno, takže se omlouvám za založení nového. Na mé krabičky skoro nikdo už nechodí, proto bych chtěl případným zájemcům dát pod vánoční stromeček několik mystery dárků ;)

[cache]GC19B3A[/cache] - Máme prezidenta

[cache]GC1991V[/cache] - První match

[cache]GC1R351[/cache] - Zánik Podskalí

[cache]GC2TWJ6[/cache] - Where is the Edge?

[cache]GC1N2D6[/cache] - RP1 - stage

[cache]GC1X8PD[/cache] - RP2 - stage

[cache]GC21V7F[/cache] - RP3- stage

[cache]GC2371Y[/cache] - RP4 - stage

[cache]GC23P41[/cache] - DCityV tribute - waypointy - ARCHIVED

[cache]GC18W1Z[/cache] - Tabulky - všechny waypointy

[cache]GC1FJGV[/cache] - 13 bobříků - všechny waypointy

[cache]GC2H4NZ[/cache] - Deset malých černoušků - start - ARCHIVED

[cache]GC1D818[/cache] - MHC - Pohádková cesta za pokladem - start

Aby to nebylo až tak úplně zadarmo, nebudu zde souřadnice zveřejňovat, alébrž si o ně musíte napsat, a to 24.12.2011 mezi 00:00 - 12:00h. Před tímto termínem má Ježíšek spoustu práce, po něm zase bude po dobře vykonané práci odpočívat a na maily nebude reflektovat :D!

Jde pouze o moji iniciativu, nikoho jiného k následování nenabádám! Rád se zúčastním i akce na Velký pátek, ale jak se znám, zase to prošvihnu :(.

Žádnou mailovou smršť neočekávám, pokud by se vás ale sešlo víc, všem odpovím průběžně do konce svátků…

Všem přeji příjemné prožití Vánoc

Váš Ježíšek :smiley:

jo jo, Ježíšek má náročný čas a občas se taky chudák potřebuje odreagovat

ale jinak chválím, myslím že téma jako velikonoční otvírání pokladů či vánoce jsou příjemné, a zvlášť když se pak člověku otevře zajímavé místo, kam by se přes šifry špatně dostával B)
(chtělo by to PLUSka, aby se snížil počet děkovných komentářů :D)

Přesně tak.. :slight_smile:

A aby to nebyl pouze děkovný komentář - máme sice podle našeho názoru jednoduché mysterky, ale pokud někdo opravdu tápe, tak si o ně můžete napsat (platí stejná pravidla jako v zakládajícím příspěvku). :slight_smile:
G+K

Kdyz jsem pred dvema rokama zacinal s GC a kouknul na mapu MH a videl ty vase blaznivy mysterky tak jsem na mapu vylil zmizik a dalece se mistu vyhybam :slight_smile: Tak si treba vzpomenu a o nekterou si napisu, Prvni match je prvni adept. Diky za nabidku

Jj, pohoda. Když jste to nadhodili, zkusil jsem si jen tak ze sportu (prece jen je to dost mimo můj rajón) na ně mrknout: Otazníček s obrázkem jasný okamžitě a tu hřbitovní se taky nechá dát od stolu za pár minut.

A z úvodu vlákna jsem si po nynější výzvě naluštil alespoň toho prezidenta, jenže jak říkám, prakticky ten výsledek asi jen tak nepoužiju. Ale možná se pak opravdu na jednu z těch dalších mysterek přeptám, ani ne tak kvůli souřadnicím, jako spíš ze zvědavosti nad detaily řešení.

Děkuji všem za milé maily, samosebou jsem si dopředu nestihl nic připravit, ale sliby se mají plnit alespoň o Vánocích, takže vše včas odešlu :wink:
Váš Ježíšek

P.S.: pokud nezapomenu, další várka bude na Velký pátek.
Mějte se všichni fajn a v novém roce áááááhoj :smiley:

hmmm, pozde ;):slight_smile:

Tak jsem to prošvihnul, tohle vlákno mi uniklo. Ale u černoušků by mne ani tak nezajímal start jako postup luštění.

Ahoj Víťo, odpovím ti tady zcela veřejně, jsou Vánoce a na fórum nikdo moc nechodí…:smiley:
Je mnoho verzí říkanky, leč ta v listingu je opravdu pouze od dacha. Čím se asi tak liší od verze, která je uvedena v knížce, jejíž obálka je součástí listingu???
Vše se dá snadno vygůglit :wink:
Tak a máš z toho D:1 B)

To jsem už googlil dávno ale těch verzí říkanky je na internetu příliš mnoho. No nic, až nebudu mít co na práci, tak nad tím zkusím popřemýšlet.

Asi jsem opravdu google-slepej ale stále nic. To nevadí - zima je dlouhá ale nakopávat se nechám až na jaře.
Ran55

Dobrá, tak třeba konkrétně TADY. Je tu pěkně i v zimě :D!

Myslím, že průměrné kačerstvo má poněkud jiná měřítka hodnocení obtížnosti… :slight_smile:

Naše pokusy se - zdá se - ubíraly správným směrem, ale jak to má člověk vědět… :wink: Jsem rád, že jsem našel tuhle diskuzi. B)

Ahoj všichni,
rok se s rokem sešel a Ježíšek je tu tradičně (tak dobrá, podruhé ;)) s malou hromádkou dárků. Vše zůstává při starém jako v prvním příspěvku, kromě jedné archivace a samozřejmě je třeba místo roku 2011 dosadit rok 2012.

Všem přeji příjemné prožití Vánoc
Váš Ježíšek :smiley: