Nevím jestli nenesu dříví do lesa, ale když jeden hledá složité řešení, obvykle chodí kolem jednoduchého. Půlmetrová odpadní trubka s hrdlem a těsněním, spojka a dvě zátky a kešu jako víno. Ještě zavěsit na zdrhovací pásek a hotovo. 71,50 Kč.
Jo, s necim podobnym jsem se setkal na Kypru, bezva alternativni a hlavne "jiny" reseni.
Ještě bych na to preventivně napsal něco jako: "Toto opravdu není trubková bomba, věřte tomu!" ![]()
(teda že mě vždycky napadnou takové ptákoviny…)
:)Nedávno jsem držel v dlani náboj z devítky a říkal si to by bylo nano.![]()
jj, taky sem nad tim uz premyslel, vali se mne okolo baraku par KG trubek o prumeru 200mm:))
Taky jsem nad tím uvažoval, ale jímá mě hrůza při představě, vyměňovat každý 2. až 4. den logbook ![]()
Přesně, 9 z 10 by tam dalo kinofilm na magnetu.
Jenom otázka: Jak velký je do toho logbook? ![]()
Dospěl jsem do stadia, kdy je pro mne krabička naprosto podružná a zajímá mne víc, kam mne cache dovede. Kinofilmové krabičky pokládám za naprosto hodnotné mikrokeše a divím se, že nad nimi někdo ohrnuje nos… Např. poté, co mi 3x ukradli originálně řešenou schránku v ceně přesahující 100Kč tam mám dnes také kino-mikro.
No nějaký A4 sešit, řešení je krásné, protože češi jsou natolik nečistotným národem, že i kdyby trubka nebyla nijak nadepsána, tak ji prostě nevyhodí a to může ležet klidně na Vinohradské… ![]()