Ve waypointech asi straší

Už se mi to stalo tolikrát, že to nemůže být náhoda. Problém jsem navíc nedávno konzultoval s Abakem, který potvrdil stejnou zkušenost. Ve waypointech zkrátka straší. Mám na mysli additional waypoints, které lze přidávat ke keším. Buď jako viditelné (různé zajímavosti v okolí, parkoviště, stage multicache) nebo neviditelné (určené pro reviewery).

Mnohokrát se mi totiž stalo, že waypointy u keší jsou úplně mimo, posunuté o kilometry dál, než by měly být. Přitom chci věřit, že původně byly správně, autorům keší důvěřuji, jsou to často zasloužilí cacheři, kteří by neudělali tak hloupou chybu. Dnes to navíc dospělo k vrcholu. Kontroloval jsem svoje keše a našel vlastní waypoint daleko v polích vedle skutečné polohy. Přitom si jsem na sto procent jistý, že při zakládání keše byl správně.

Mám pocit, že je ve waypointech u Groundspeaku nějaká chyba. Nebo se to stává jenom mně?

Jo jo, me se nedavno takovy additional waypoint prestehoval na opacnou polokouli. Asi tam fakt strasaaaa! [:S]

Yo, straší. Čas od času je celé PQ posunuto tak nějak hičmo. Bohužel, některé wpt ve stejném PQ jsou v pořádku, jiné o konstantní vzdálenost posunuté. Chce to občas trochu důvtipu [8o|], anebo v případě pochyb zkontrolovat listing. Tam jsou vždy správně [;)]

No já po zkušenostech přestal additional waypoint úplně používat. Teda nahrávat do GPSky. Když potřebuju nějaký waypoint, tak si ho raději do té GPSky nacpu ručně.

Je to vopruz a je to škoda, že to funguje takhle divně, pro moje nervy je prostě lepší se na addwp vykašlat.

Mimochodem, není mi vůbec jasný, jak se to může stát - v databázi gc.com by snad měli mít uložený souřadnice addwp a ne jejich relativní polohu vzhledem k něčemu, ne?

To tedy nechapu - add.wpt pouzivam v podstate v GPS vzdy, kdyz je cache ma, a jeste se mi nikdy nestalo, ze by byly takto blbe. Obcas autor zapomene pri jejich zadani prepnout W na E, ale jinak jsem problem nezaznamenal, tak nevim…