cukista, lovec_kesi a solsais jsme se rozhodli zdolat čundrem tuto kešku příští víkend (pokud teda nebudou padat hovna s háčkama)
Jestli má někdo zájem se přidat, budeme rádi, ale žádná masová záležitost. Sraz by byl asi tak kolem desátý ráno v sobotu na výchozích souřadnicích. Spát se bude pod širákem v lese. Cestou je v plánu asi dalších pět kešek. Víc mě nenapadá…
Tak v sobotu jedeme s kamosema na vandr do "Roverek"Tak se mozna uvidime na vych.sour. u obcerstveni(mel bych mit zajisteno,ze bude opravdu otevreno!)VHC uz mame odlovenu,takze asi pokecame jenom chvilku u pivka a mozna vam dame nejakou uzitecnou radu na cestu.Prichod vidim mezi 10-11.Ceka vas fakt supr zazitek!!!
Lepší by bylo, kdyby měl otevříno bufáč u "spacích" souřadnic :D, ale to už bych chtěl asi moc ![]()
Tak zatím ahoj.
Na "Velkou husi" bych moc rad, parkrat uz jsem tam byl na vandru :
http://www.michalkupsa.cz/gvandry.php?stranka=2&gal=65
ale nevim, nevim, jestli mi to pristi vikend vyjde. Kdyby nahodou ano, tak se ozvu a nebo se dostavim v uvedenou dobu na vychozi souradnice.
Jasan, starej čundrák je vždycky vítán ;). Zatím čau,uvidíš a kdyžtak se ozvi.
Snad to vyjde, i kdyz jeste nevim, mam toho ted moc. Kazdopadne diky za motivaci, sam bych se k tomu asi hned tak nedokopal …