Na některé věci se těším už léta. A protože, je-li nás víc, bývá i více legrace… Kdo má chuť pomoct huse Cecilce? Kdo se přidá?
Našel jsem správně, že se jedná o GCM443?
Trváš na tom pátku? Po dlouhý době budu mít zas jednou volnej víkend, takže bych rád někam vyrazil, ale pátek nic moc - než bych tam dojel byla by tma.
Za Cecilkou jsme byli již v září a musíme říct, že to bylo fakt super! Z vlastní zkušenosti doporučujeme si odlov rozdělit na 2 dny a přespat na Tisícáku (je tam také keš). Je to pod skalním převisem, na přespání přímo připraveno. Bez přespání by to asi nebylo ono ![]()
Tahle keš se nám loni dvakrát nepodařila odlovit. Ale já ji chci. Zkusim to navrhnout zbytku tymu.
No my se s casti nasi party tez hodlame vydat v tomto terminu na VHC, zkusim jim navrhnout spolecny odlov, bylo by to super.
eL
Trvám… v sobotu už mám být jinde, bohužel.
Jde nakonec někdo na tu Husí zítra? Mám čas, ale v sobotu odpoledne musím být v Praze, takže bych to viděl jako záležitost jediného dne…
Jasne ze jdeme. Bus nam jede z Holešovic v 10:00 v Bliževedlech Skalce je 12:22. Spoj, ktery jede pred tim ma luxusni 4 minuty na prestup a pravidelne zpozdeni ![]()
Ja budu mit slamak, Robert ma vousy, oba bryle.
Budu doufat, ze se najdem!
Jarka
Ok, slamák zkusím sehnat - a možná vás potkám už v tramvaji, neb mám odbobný šlichtický původ ![]()
Tak a máme husu úspěšně za sebou. Kdo s námi nebyl, přišel o 15 kilometrů šlapání navíc a nádhernou scenérii Kokořínských skal v hluboké noci ![]()