Ačkoliv nám tady jako houby po dešti vznikají nejrůznější restaurační cache, přesto má opravdový a velký geomeeting své nenahraditelné kouzlo. Proto se ptám: Plánuje někdo v roce 2oo5 uspořádání vícedenního geomeetingu?
Nevím jak ostatní, ale já už mám diář na tento rok docela obsazený a docela rád bych si alespoň předběžně pro tuto akci udělal místo
podla posledneho dohovoru na tomto fore sme sa zhodli, ze najblizsi jarny celorepublikovy geomeeting bude organizovat Pitr v Juznych Cechach, takze ak ma Pitr o to stale zaujem, tak by mohol rozvinut diskusiu o predbeznom termine.
Na Pálavě a v okolí mnoho keší, alespoň ne těch, co bych už alespoň jednou neviděl není;-)
Myslím, že Jižní Čechy by mohly být zajímavé pro kombinaci ČSSR/Rakousko/NDR (i když je to možná už trochu o Západních Čechách). Někde u Českých Budějovic by to bylo fajn, máme tam přízeň a myslím, že právě tato lokalita tady zazněla
ja viem, ze islo o ten napad, ale hodil som to vtedy na slovenske forum a nikto sa k tomu neozval, tak to zatial pustam k vode, pripadne to mozeme urobit na podzim…
vloni jsem predbezne projednaval moznost konani geomeetingu na <ahref=“http://samota.unas.cz”>Statku Vystice a nabidka stale plati. Takova akce by si zaslouzila rezervaci “celeho objektu”, ta by byla mozna v nasledujicich dvou terminech:
1.termin 6.-8.5.2005
2.termin 17.-19.6.2005
Kapacita objektu je 52 osob, pri ucastni vice nez 35-ti noclezniku by vychazela cena na luzko/noc 160 Kc.
Vyhovuje vice prvni termin (snezit jiste uz nebude :-)), kdyz bude vetsina pro druhy, toz se budeme muset prizpusobit. Slo by zverejnit souradnice, nebo upresnit misto ? Prazdninovy event osobne myslim ze “prevalcuji” dovolene a podle mne nevhodne obdobi…Zd.
V červnu bude zajisté tepleji (při vzpomínce na Řásnou mi naskakuje husákova kůže, a to jsem tam nespal…) Spinkání v kanafásku by to ale jistě vynahradilo. Kloním se spíše k červnu, ale v zásadě nejsem ani proti květenci;-)
Bohuzial, termin 6.-8. 5. mi vyyyyrazne nevyhovuje, mam vtedy jednu akciu, ktoru organizujem a na ktorej musim byt, neda sa nahodou najst nejaky termin blizsie ku koncu kvetna? Bude aj teplejsie
Pro mne by byl zatím schudny jak kvetnovy, tak cervnovy termin. Spise bych malicko preferoval ten cerven. Ale co - na ctyri mesice dopredu nezi kapkami deste stejne neproklickujeme.
Bohuzel ne. V teto chvili jsou jiz ostatni kvetnove (i cervnove) terminy rezervovany, zpravidla na tydenni akce. Pokud by se tedy mel jarni geomeeting konat ve Výštici, bude nutne vybrat nektery z vyse uvedenych terminu.