Vesnican s dolarem pije z pullitru - Luka$ #500!

To, co uz se na Pardubicku a okoli proslychalo minimalne od vcerejska :D, se stalo skutecnosti i na serveru gc.com - Luka$ zalogoval to, co tajil a tudiz vyuzivam teto prilezitosti k oficialni gratulaci:

Luka$i, at Ti dal 4x4 slape podle Tvych predstav, at silnice (hlavne ty zpevnene) vedou presne po trase naplanovanych kesi a hlavne, at Te to dal bavi! A ano - vim, ze dokazes chodit i pesky a na kole!! :smiley:

Honza

P.S. A koukej mi poslat ty $$, co mi visis!! :smiley: :smiley:

Přidávám se ke gratulacím ke krásnému počtu zářezů na pažbě Tvého Garmina!!! jen tak dál

Sledovat stav cachi tohoto tajnustkare nebylo nic jednoduche, nebot nektere cache loguje se skutecne velkym casovym posunem. Navic ohledne tohoto stavu velmi mlzi. Nyni to jiz prasklo a je to konecne venku.

Tak at ti to slape i nadale tak jak ma a at te to do litru neprestane bavit.

for H+: Ty jeden lumpe. Asi stornuji tu platbu :slight_smile:

Ale i tak dekuji ze si nekdo vsimnul. Predchozi 400,300…si nikdo ani nevsiml.

for Dragon: Ja vim tajil jsem to ale musel jsem tu Plzen poradne pokrosit a ted i zalogovat. :slight_smile:

Lukáši, tak moc gratulujeme k parádnímu číslu a doufám na viděnou na VGP.
To zklamání na PPM 14 bylo trochu znát :wink: Ale to byla výjimka :slight_smile: Ať se daří i nadále!

Taky velka gratulace. Na VGP to zapijem ! A "klidnou" šipku do dalšího pullitru :slight_smile:

VGP nestihnu :frowning: takze nevim nevim :frowning:

Jééé sousede, ty sem tam vyrazíš v noci do lesů a pak to ráno zopákneš :smiley: a už jseš taky na krásném mezníku. Tak si to vychutnej!

Achoooj, tez ti gratuluji k tak krasnemu milniku :smiley:
A preji spousty dalsich pohodovych nalezu :slight_smile:

Doufam ze VGP stihnes, bude co zapijet :wink: