Víc GC a TB?

Zdravím vás přátelé,
jsem dost velký začátečník v téhle skvělé hře, takže bohužel ještě všechno neznám. :-/
Mám na vás jednu prosbu: Ve středu se chystám do Ostravy a jak jsem se díval po keškách, tak jsem si všiml, že v některých je buď GC a nebo TB. Mě zajímá to, či můžu z více kešek vzít GC a nebo TB a potom je třeba všechny vložit najednou do jiné kešky? Například z kešky xxxxx vezmu GC a z kešky yyyyy vezmu TB a pak tyto dva předměty vložím úplně jinde (v jiném městě) do kešky zzzzz. Je to možné? Nezlob te se na mě za možná stupidní otázku :wink:

Dík Tech.ich

je to možné

¨je to možné ale většinou každý tento předmět má nějaký svůj cíl a když ho posuneš někam kam nechce je hloupé.

Jj, to je mi jasné. Když bude chtít poslat směr německo, tak ho nebudu brát směr slovensko.:slight_smile: Jen jsem chtěl vědět, či se to může. Dík za odpovědi

Kéž by se všichni, kdo neví, takto ptali. To by bylo.
Ještě přidám, že můžeš vzít a nic nedat, důležité je hlavně zalogovat vyzvednutí.

jj, Na kontě už právě mám jeden GC. Tež mi to dalo práci než sem si na internetu zjistil jak správně zalogovat :slight_smile:

Tak jde to, jen jde o to, zda je to žádoucí, jestli raději je nerozmístit tak, aby se udělala radost více lidem a rozprostřít je do více keší… ale v podstatě jen můj názor… ale nic proti tomu.

Jen taková poznámka: "jsem se díval po keškách, tak jsem si všiml, že v některých je buď GC a nebo TB" - z vlastní zkušenosti vím, že dost pravděpodobně tam ten konkrétní GC nebo TB nebude :slight_smile: - né že by se ztratil, ale je velká pravděpodobnost, že už ho někdo vzal a jen ještě nezalogoval jinam. Tak jen aby jsi nebyl překvapený či zklamaný :slight_smile: