vic map v jednom zarizeni

Zdravim mam problem a nevim si snim rady.
Vlastnim Dakotu 20 u ktere jsem nenasel zadne negativa ba naopak. Jen jedna vec me trapi ale myslim spis ze neznam urcity figl. Tak k veci…
Vlastnim 3 legalni mapy a to Cesko, Slovensko a Nemecko. Ceskou mapu si nahraju do pameti Dakoty zatim dobry.. Pak nainstaluji Slovensko na micro SD kartu.. zase dobry vse funguje. Pak ale zacnu instalovat Nemecko zatracene dlouho to trva :o)) ale to neni problem. Ten nastane kdyz dakotu po instalaci zapnu. Najednou me to napise "nelze odemknout mapy" ty jsou ovsem jak jsem psal legalni a v map source odemcene. Vim ze se mapy nahravaji do jednoho souboru tudiz je to pak cele nepouzitelne a musim to cele delat znovu. Zajimave je ze kdyz vyberu trebas jen urcitou cast nemecka a treba cele slovensko vsechno funguje… divny… jde o to ze instalace je takova jakasi loterie.. jednou to klapne a jednou zas ne.. a to me trosku prudi.. Ma tady nekdo stejnou zkusenost? pripadne i nejake reseni??? Pouzivate nejaky program pro lepsi zpravu vice map?? Prosim poradte.. Predem dekuji..

Nejsem si zcela jist, ale není nutné instalovat nahrávané mapy současně na jedno médiem ?

Ja jsem mapy z Mapsource do Dakoty dohraval vzdy po jedne. Jako cilovou slozku jsem vybral kartu a ne Dakotu. U Tebe je pravdepodobne za jedna z tech map je pro pristroj zamcena.

Spíš mi přijde, že se ti nepodaří nahrát tam to Německo celé (ona je sakra velké). MapSource je v tomhle podivný… moc ti toho neřekne. Zkus nahrám Německo samotný…

Dej Česko a Slovensko najednou do přístroje (snad se tam vejdou) a Německo na kartu a mělo by to jít. Pokud Ti fungujou jednotlivé mapy v přístroji, tak by měly být odemknuté. Nepořádek by mohly dělat s ne úplně legální poslední mapou Evropy. Vono to pude.

Nahraj tam jen jednu mapu a vyzkoušej, pak další a opět vyzkoušej. Není nutné nahrávat celou zemi, vyber si vždy jen jeden okres (oblast). Tak zjistíš, která mapa to dělá.