Více majitelů cache

Zdarvím, chtěl jsem se zeptat - omlouvám se, jestli se to tu už řešilo - jestli je nějak možné, aby měla cache 2 majitele (nebo více). Kešky totiž zakládám s bráchou a chudák tam má vždycky cache kousek od baráku jekoze nenalezenou. Pekne ho to stve a ja se mu nedivim :slight_smile:

Vim, ze se da prevest vlastnictvi cache. Ukaze se ním tedy keška jako hvězdička oběma, pokud ji na něj převedu?? Předem dík za odpověď.

to nevím, ale jako nejjednodušší řešení vidím, že si tam dá log Found it

nejde to. kes bude mit vzdycky jen jednoho majitele. i kdyz se prevede na noveho majitele, tomu prvnimu se zacne jevit jako normalni nenalezena. několik reseni -
kaslat na to :wink:
nezakladat s brachou, at si ji najde
PM - ti mají moznost zaradit jakoukoli kes na ignor list a ona pak vypadne ze seznamu
zalogovat ji found, i kdyz ji spoluzakladal

Řešilo se to před časem tady: Jak se díváte na logování adoptovaných keší?

No já nevim, to mi uplně stejný nepřijde…

Když chci nějakou adoptovat, tak ji mam většinou blízko a už dávno zalogovanou jako (cizí) found takže vůbec nemam co řešit B)

Když někdo zakládá "s někym" a pak mu vadí že mu straší v nenalezených… no to má teda problém :o si musí vybrat jestli nebýt spoluzakladatel nebo se smířit s tou nenalezanou :wink:

Asi by bylo dobré, kdyby fungoval jako beta-tester keše a pak si ji zalogoval, po odeznění FTF tanečků,

Taky bych to tak řešil.
Já jsem založil keš se svojí dcerou. Chtěla mít svou keš. Po pár týdnech si sama založila účet a keš adoptovala. Pak mi keš "blikala" v nenalezených blízko bydliště. Tak jsem se s dcerou sbalil a jel jsem keš hledat. Je to kraťoučká multina. Poctivě jsem si přečetl listing, obešel stage a vypočítal souřadnice. Dcera mne kontrolovala. Pak jsem se zalogoval. Myslím, že to zase není nic proti ničemu.
Je to o tom jak to cítíš. Pokud Tě to nebude po nocích strašit, tak se logni.
Založte s kámošem druhou keš, napiš si ji na sebe a ať si ji najde on. :o)
Nebo použij v bookmark listu ignore list a na něj keš dej (nevím ovšem, zda to není jen pro platící diváky). V seznamu se pak nebude zobrazovat - na mapě ale jo. :o(

Na vedlejsim vlakne (ktere ma ted predmet "." ) me napadlo, ze je to vlastne uplne jedno, nabizim totiz dalsi uhled pohledu:

Clovek si zaloguje "found" aby mel jeden bod "Found" navic, jako kompenzaci, za to, ze nema "hidden" bod, ktery je nepochybne cennejsi.

To pro ty kterym jde o body. (Mne zajima body jen kdyz je na nejake pekne zene.)

Já mám také takový problém na keš skoro koukám z balkónu, stage jsem si několikrát prošel. Ignore dát nemohu, protože nejsem PM a chci dostávat zprávy, abych mohl včas zasáhnout.
Takže jsem zvolil snad jediné možné řešení, ignoruji ji ve své hlavě :smiley: a sem tam občas si ji odlovím a zapíši alespoň jako write B)

PS: Ale myslím si, že nejrozumnější názor má ebík :smiley:

no v mem pripade by to znamenalo 40 bodu, tak jsem se je naucil ignorovat a do ignorlistu jsem je hodil, aby mi nezabiraly misto v PQ. :slight_smile:

ale treba jednou zmenim nazor a pujdu si je obejit :wink:

Přesně tak… :slight_smile: Tahle jsem to vyřešil i já, když si synáček zakládal svou kešku. Pomohl jsem mu s ní a po pár měsících jsme si na místo udělali krátký výlet, já si udělal čárku a přestala mi "strašit" v seznamech.

jake souradnice ma tahle kes ?:slight_smile:

Souřadnice sice neznám,ale někdy to jsou moc pěkná čísla :D. A tyto body,řekl bych, jsou obzvlášt’ ceněné :slight_smile:

Kdyz to tak ctu, jeste me napadla jedna varianta ;o) Pokud by nekdo nemohl spat, protoze si zalogoval kesku navic, muze smazat svuj log u nejake jine kese ;o) Idealne u archivovane, aby mu zase ta pak nevisela na mape, akorat nevim jestli jde smazat log u archieved, ale predpokladam ze jo.

Přesouvám z Poradny ať tam není maglajs a nový členové to čtou:

ale to může jen PM

Jezis tak sviti. Nikdo snad nema mapu nad posteli, ze by se mu z toho sviceni spatne spalo.