Více PQ u bližších pozic

Hello, snažím se přijít na to, jak vyřešit načtení PQ u bližších lokalit. (Konkrétně se mi jedná o to že mám lokace u kterých dochází k překrývání keší. A přijde mi zbytečné tyto keše stahovat do každé PQ)…

Pokud nejsi na hranici počtu 500 keší na PQ tak to neřeš… duplicity odfiltrovat nejde, každá PQ se chová jako samostatný task.

Hm díky, po prohlížení parametrů PQ jsem to trochu to tušil. (Pohusím se to překrytí minimalizovat posunutím bodů - bohužel po Praze je ta hustota dost velká).

A co nastavit střed všech PQ stejně a rozdělit je podle typu keše (tradiční, multi, …) nebo podle velikosti?

Já využívám kraj, druh keše a datum založení.

Zkus popsat, co chceš stáhnout. Nechápu ty kruhy po Praze… Já stahuji celou nenalezenu Prahu v 3 PQ zcela v pohodě…

JJ Toto bude asi nejlepší řešení. Prubnu to.

Dříve jsem používal GCz, kde se stáhne seznam, a keše potom jenom ty co ještě nejsou stažené. Jelikož GC často mění strukturu, tak jsem si pořídil PQ s tím že to vyřeším. Neříkám že si stěžuju (samozřejmě že má přidanou hodnotu), ovšem jsou věci které umí GCz a s PQ se to nevyřídí (obrázky ke keším, rychlé načtení logu). Jelikož dělám pod zemí mimo veškeré signály, tak se mi nakrmené PDA hodí.