Video o geocachingu přímo od Groundspeaku

Právě se objevilo na titulce GC.com:

http://www.youtube.com/watch?v=JbgnV6xa6io

EDIT: Koukám, že ho na YouTube nahráli už v únoru, ale dal bych ruku za to, že na titulce ještě před pár hodinami nebylo. A počet shlédnutí tomu odpovídá.

EDIT2: Tak jsem měl pravdu. Před jedenácti minutami ho teprve oznámili na Twitteru.

Ale v únoru to určitě točili, jelikož tam mluví o "téměř" miliónu cachí, což už není pravda. Taky mě pobavily dvě krabičky u jednoho stromu. Jsem zvědav, kdo to zkusí jako první založit.

Dobrý, akorát ty družice stojí na jednom místě a neběhají jako v tom klipu.:p:p Musím si rejpnout, a když ne já, tak někdo jinej:D:D

To se pleteš, družice běhají, i když ne tak rychle, ale to je umělecká licence.

Dobře běhají, ale stejně rychle jako země, nebo spíš tak, aby byly stále na jednom místě oproti jinému místu na zemi. Toť vše k družicím a vraťmě se k tématu.

Hm, rekl bych, ze se pletes, navigacni druzice nejsou geostacionarni :slight_smile:

Geostacionarne su samozrejme len satelitne druzice. Uz len z principu GPS nemozu byt geostacionarne, take sa daju zavesit len nad rovnikom :-).

No ty jsi si začal :). A nemáš pravdu, GPS družice nejsou geostacionární = nejsou stále nad jedním místem! Opravdu "běhají"! Důkaz? Jinak by v podstatě byla na jednom místě stále stejná přesnost, viděl by jsi stále stejný počet družic apod. Jestli to tvá navigace umožňuje, vykreslili si polohu družic a uvidíš, jak se hýbou.

K tématu:

to video je hezké. Jen mi přijde, že je působí až moc romanticky a že kdo toto očekává, bude poněkud asi zklamán :slight_smile: A kéž by v krabičkách na výměnu byla aspoň ta krásná čistá nová voňavá kačenka z videa :slight_smile:

to je hezký…

Až to bývalý kolega TTR dodělá, bude to i s českými titulky, o které byl Groundspeakem požádán.

Koukám, že v tom klipu hraje i Gord :smiley:

A kdo byste chteli blize poznat ty "kapitalisticke vykoristovatele" z GroundSpeaku, tak tam maji jeste druhe video.

Proč ne? Stage a ta zelená na stromě je finálka. :wink: