Video o geocachingu :-)

Tak na navigovat.cz je moc pěkné video o geocachingu. Kdyby to šlo, hned tady na home pro nováčky…

…jednáme o tom…

docela jsem se u tohoto videa zasmal, obzvlaste pri pohledu na starou pani s trekovou hulkou a ty slunecni bryle jsou take zajimave.

Video samotne strucne, ale perfektne vysvetlujici. Kazdy novacek by si ho mel pustit.

Jirka

Haha, fakt super jsem se pobavil. Díky všem zúčastněným za stvoření tohoto videjka pro nováčky. A hlavně… :slight_smile: už jsem se lekl, že Benedikt založil kešku. Ještě že to byla jenom fikce, alespoň jedna životní jistota mi zůstává…:slight_smile:

Pekne, Marku prima. Videt zase po case zname Brnenske herky, herci, herce:D Dark s Abakusem byli dobri. Vlastne vsichni. Dik za suprovej film

Čistá fikce - podobnost se skutečnými a žijícími osobami je čistě náhodná B). To co je na stopáži 10:31 dole by během luštění mysterky MarekL z hrdosti samozřejmě taky nikdy neudělal :smiley:

Další méně významní brněnští herci jako například Bolek Polívka nebo Miroslav Donutil jsou stále v záloze na další díly. :smiley:

A kde je drivein odlov ? :smiley:
To chce druhý díl … :smiley:

Luxusni…

Jsem se málem vyvrátil, když jsem při slovech o mysterkách a jejich zapeklitostech uviděl na seznamu Prachárnu.:D. Ale ta důchodkyně je fak dobrá.

Moc pekny, taky jsem se u toho zasmal, nenapadne ukladani kesi a pani s hulkou byli obzvlaste povedene zabery :D:D:D Libilo se mi to.

Jo a hlavní postava bude mitak :wink:

Pekne a proficky urobene video. pobavil som sa na kamaratoch z Brna B)
Len mi tam chybala BLT - Brnenska lakomcova tictacovka :stuck_out_tongue: jej velehlas uz prekrocil hranice Brna :stuck_out_tongue:

Mám takový pocit, že věhlas BLT nikdy hranic Brna nedosáhnul, protože o ní slyším prvně :slight_smile:

Taky sem planoval video pro zacatecniky, musim na to mrknout ;o)

Zdá, se, že co je v domě, není pro mě, protože o BLT taky slyším poprvé. Poděl se s námi o svoje znalosti :slight_smile:

Výborně zpracované, řekl bych že to je pro neznalého srozumitelné a nic podstatného nebylo opomenuto.

Video super, do drihého dílu bych přidal Ivoše z I+B+M+H, a téma elegantně se zbavujeme mudlů :smiley:

O této pikantní historce nic nevím:( . Nějaká krimi zápletka?

Hééééézké. Chválím. :wink: