Na prvni kazete je nahrany nemecky namluveny film ze SAT 1,a z Primy film “Zaslouzis si smrt”
Na druhe kazete jsoeu dva dily “Kobra 11” ![]()
Na prvni kazete je nahrany nemecky namluveny film ze SAT 1,a z Primy film “Zaslouzis si smrt”
Na druhe kazete jsoeu dva dily “Kobra 11” ![]()
Pod slibne znejicimi nazvy Kralovna zmatku a Sieben monde se skryvaji nemecke serialy z ZDF - prvni je nejspis takova romanticka komedie, druhy nejaka detektivka. Mozna se na to nekdy podivam, abych si tribila svoji nemcinu…
Dalsi CITO kazeta:
film = nejaka prisernost z nemecke televize ZDF (dle samolepky Henaté)
film = prisernost z TV Prima (dle samolepky Ulice Barbaru)
film, ktery je na te kazete uz bych treba namusel rozdychat.. dle samolepky na VHSce se to jmenuje Doktor… mohlo by mi to treba zavirovat video ![]()
První kazetka rodinný film z TV5 ve francouštině a druhá pohodový francouzský film,mistři zábavy a nějaká německá hrůza.Báječný úlovek.Dal jsem si to do batohu a už hledám keš,kam to vrazím.
Dorki este dlhuje informacie z tej najslubnejsie znejucej kazety ![]()
Inac mohli by sme urobit Prague CITO Video Tape Exchange a tam by sa menili tieto skvele dielka ![]()
Tak, jeste by mohl nekdo ze zasvecenych nam ostatnim priblizit, o co vlastne jde? Nasli jste v ramci CITO nekde ve krovi pytel videokazet, nebo co? // (Procitat x logu na listingu eventu se mi kvuli tomu nejak nechce, ale jsem holt zvedava potvora…). :]
Nasli sme v lese Toniczecha, ako stoji pri dvoch igelitkach plnych videokaziet. Kazety sa stali hitom, kto mal video tak si po jednej zobral, v zasade to bolo patranie po pikantnom obsahu :), zatial nic ![]()
Inac napada ma, ci to nie su Pitrove videokazety - ked daval video do cache v Luzickych horach, nieco mu ostalo, plus nasli sme to kusok od jeho panelaku :)))
Nuz to sa dalo cakat, ked to niekto vyhodil… :-))) chodte nabuduce CITOvat na najblizsiu pumpu, citaci nadrzani…
Zatim jsem prozkoumal tri. Je na nich Komisar Rex, Kobra 11, Magnum, a nejake postarsi beckove americke filmy.
Tak jak ctu zase nejake velke “instruktazni” terno jste neudelali ! No ale alespon jsme jako v lotynce chvilku napjate cekali na vysledek ! :)))
Hotovo, vse prohlednuto. Obsah tri ze ctrnacti kazet byl jiz naznacen vyse, u ostatnich to bylo obdobne: Komisar Rex, JAG, Kobra 11, nejaka romantika podle Rosamundy Pilcherove… Ale prece jen se naslo neco hodnotnejsiho. Na jedne kazete americka klasika Adamovo zebro s Tracym a Hepburnovou a zlaty hreb nakonec - Krasni a uzasni, kteryzto film se mi pred casem moc libil, ale nahrany jsem ho nemel. Celkove vzato, prinejmensim par mesicu nemusim kupovat zadne prazdne kazety, cimz se mi naklady na cestu a obcerstveni pri CITO bohate vratily. ![]()