Víkendy v Praze

Ahoj, hledám společnost na občasné lovení v Praze, především o víkendu (nemusí to být na celý den), podle pořeby, eventuelně v týdnu popracovně. V nejbližší době (v sobotu nebo v neděli) bych šla na lov do Bohnic - myší díry, bláznivý dendrolog-mám souřadnice, čert tě vem) apod. Pokud by někdo chtěl na něco adrenalinovějšího, jsem taky pro, samotné se mi nechce šplhat po mostech, jezdit po vodě, chodit kanálama atd.

Ja na ten prahocaching moc nejsem, ale jezdit po vode jsem ochoten kdykoli, kdekoli, s kymkoli, i po cachich, co uz mam najite. Blizi se Mikulas, loni touhle dobou jsme dali [cache]GC1C37W[/cache], tak klidne letos neco podobneho.

Já jsem prahocaching zatím moc nevyzkoušela :slight_smile: A z těch pádlovacích znám zatím akorát Trojský most. Bohužel nemám výbavu - ani člun, ani horolezeckou, kromě lana v autě jsem úplně nepoužitelná. Vlastnila jsem sice padák, ale s tím se dost blbě trefuje na souřadnice :slight_smile:

Tak mikulasskou plavbu zacnu vymyslet tak za ctrnact dni, obeslu potencialni zajemce - asi to bude zas komornejsi akce s myma 2ma lodma, zadny velkolepy podnik typu "Hleda se uchyl" nebo "Je ti zima, to nic nie je…".

A na lezeci, kanalove a normalni cache je Mufa stale volna, hlaste se :slight_smile:

Chystas se na vodu? Bude to privatni akce? :slight_smile: Pokud ne, bylo by se mozno pridat? Vanocni Sazava se jede az 19. prosince, tak by do te doby nejaka vodni akce nebyla k zahozeni :slight_smile:

No vzpomnel jsem si kdyz jsem cetl to "jezdeni po vode", ze by mym nafukovackam neskodilo provetrat, s vlastni lodi se pridejte klidne. Asi nejaky poklidny volej, Ohre od Libochovic? Berounka od Berouna? Ani jedno sice nespada do tematu "vikendy v Praze", ale do Berouna aspon jezdi PID vlaky :slight_smile:

[quote]
Mufa napsal/a:
V nejbližší době (v sobotu nebo v neděli) bych šla na lov do Bohnic - myší díry, bláznivý dendrolog-mám souřadnice, čert tě vem) apod.

Pokud je poptávka stále aktuální, já bych se přidal. Je to v dosahu mých HC a nemám z této oblasti odlovenu ani jednu. Trochu jsem si je šetřil na horší počasí až nepůjde jezdit na lov na kole.

Ahoj,
pořád ještě mám v úmyslu lovit v Bohnicích, nejspíš zítra, pak jdu na návštěvu k tátovi. Kdybys měl čas, na kdy bys to viděl?

Ahoj
Časově se přizpůsobím, mám to v podstatě přea kopec. Bohužel jsem teď v práci v kalupu, takže další domluva by mohla být až k večeru. Klidně přes ICQ, mám ho v profilu.