Virtualky v USA

Nevím co si o tom mám myslet. V mém okolí se rozmohlo logování virtuálních keší u kterých jde vygooglovat informace jež je nutné znát k jejímu zalogování. Nevím jak to vidí ostatní, ale docela by mě zajímalo co si myslíte o logování těchto keší. Byť dotyčný nikdy neopustil Evropu. Mně to teda moc košer nepřipadá, no ale když někomu udělá takovej bod radost…:@

Jaky si to udelas, takovy to mas :slight_smile: Zalezi na kazdem soudruhovi…a kdyz ho to bavi, tak proc ne :slight_smile:
Za sebe rikam ze je to blbost.

Pravidla Zememluvu tomu bohuzel jen nahravaji - aneb at zije zakaz vyzadovani fotek k logum. :frowning:

To víš, je sníh, krabice jsou zapadaný…
P.S. Já to taky nedělám a nevím, co bych z toho měl :slight_smile:

…to zní jako dobrý nápad - a to jsem myslel že si v USA už nic nelognu :smiley:

Mohl bych si zalogovat [cache]GCF8F7[/cache], byl jsem tam, ale nejak nemohu najit fotecku, takze zatim smolik pacholik :slight_smile:

To vám za každý reálně nebo zdánlivě neregulérní log někoho jiného trhaj nehty? Nebo jim ty logy závidíte? Nebo proč se pořád dokola řeší tyhle kraviny? Jako by to někdy něco vyřešilo. Tak si to zaloguje, no bože, z toho se snad nikdo nepos… Tak proč se tim pořád nervujete?

Nehty mi za to nikdo netrhá, ale zrovna tohle je jedna z mála záležitostí týkajících se cizích logů, která mi taky docela vadí, i když asi z jiného důvodu než autorce vlákna (nějaké pseudobody a ještě k tomu cizí jsou mi skutečně ukradené)…
Více tady: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=16922&pid=239741#post_239741

Virtualni kes neznamena virtualni navsteva!
Logovani virtualek z domova, aniz bych navstivil dane misto mi prijde prinejmensim podivne, a netusim co to ma spolecneho s geocachingem???
Osobne by mi vadilo, mit ve statistice mista, na kterych jsem nikdy nebyl…

To je blbost, pravidla GS jsou jasna. Pro zalogovani virtualky musis misto navstivit (neni-li uveden opak jako u 4 oken) . To ze hlavne Nemci a Cesi zneuzivaji toho, ze je owner mimo hru a nebo nevyzaduje zadne odpovedi je druha vec. Bavil jsem se o tom s nekolika amiky. Vsichni to nedokazali pochopit, proc by nekdo logoval kes, kde nebyl.

Taky jsem na to dnes nahodou narazil Nasel jsem si 5 virtualek, ktere maji hodne ceskych nalezu bez opusteni obyvaku a resil dilema, jestli si je mam taky "lognout" nebo ne. ..
Dosel jsem k tomu, ze geocaching pro me osobne znamena prevazne "navstevu mista", tak si je lognu, az tam fyzicky budu. Tim to pro me konci.
Pokud nekdo dosel k jinemu vnitrnimu hodnoceni, je to jeho boj. Jake si to kazdy z nas udela, takove to ma.
A to je na te nasi spolecne kratochvili uzasne!

Mám to podobně. :slight_smile:

jedno flame okolo virtuálních logů utichlo včera a hned je tu druhé. Obdivuji všechny, co mají chuť odepisovat stále dokola :slight_smile:

Kdysi v začátcích jsem si jednu americkou virtuálku zalogoval, abych si zkusil, jaké to je. O něco později se mi podařilo zalogovat jich tam další desítky oprávněně po návštěvě místa a musím říct, nedá se to srovnat, ten poctivý log je mnohem lepší :slight_smile: Ten první virtuální log jsem nakonec smazal.

Každopádně, ať si to každý přebere jak chce a dělá to, jak je mu libo.

Toz to musis pak obdivovat hlavne sebe. :D:D

znam usera/y,ktery jich maj zalogovany desitky a kdyz jim to dela radost,at se logujou kde chtej,je to jejich boj a dle meho jejich honeni bodu a ega nebo ceho :-). Chtel bych mit tolik casu googlit ty odpovedi na to… co mne spis na tom vadi, je jestli si potom v ty cizine nerikaj jo ty cesi, to jsou ty co premysli kde co "vochcat", kdyz 90% tech logu je jasne od stolu:-(.

A co takhle, když jsem před lety byl na místě, co teď vyrostla virtuálka?

Toto jsem asi nepochopil. Jestli to bylo myšleno, jako že stále píšu: "řešíte to tu stále dokola" tak omyl. :slight_smile: Do minulé debaty jsme se aktivně zapojil, ale flame se mi moc rozpoutat nepovedlo. Každopádně jsem se vyřádřil tam a k opětovnému tématu už nic nepíšu. Užijte si to :wink:

Já si nic nemyslím. Je to věc toho dotyčného a jeho svědomí. Když si to někdo sám před sebou obhájí, tak ať si klidně loguje. Mě spíš napadá otázka: Proč tě to zajímá?

Já spíš řeším dilema, jestli si lognout earth-ky z míst, kde jsem byla v době, kdy ještě GC ani neexistoval a mám i fotky. :smiley:

Pravě že v tomhle případě bohužel není. Viz můj minulý příspěvek.