Zdravíčko lidi. Asi jsem naprosto tupej. Když zveřejňuji cache tak používám online formulář na geocaching.com Chci založit virtuální cache. Ale přes ten formulář mi to nejde, čím to je? Můžu vůbec založit virtualni cache když nejsem premium member? Díky za odpověď
Myslím, že momentálně nemůže virtuálku založit ani pánbůh, natož PM a o BM ani nemluvím :)))
hmm tak proč tenhle frantík Geocaching > Groundspeak - User Profile má zaoženou virtuální cache? nějak mi to neleze do hlavy ![]()
Je to nejak tak, ze drive to slo, ale ted uz to nejde. Vic o tom ale nevim a ani po tom sam nepatram. Snad to tady ale nekdo vysvetli lepe.
Jasně, radši zakládám keše ve formě krabice, ale ted jsem byl na mallorce a našel jsem tam paradni misto. A udržovat cache by se prodražilo, proto bych rád založil virtuálku. Please help!!!
Pozri Grandfathered Cache Types: Geocaching > Getting Started with Geocaching > Geocache Types
Tie co boli zalozene pred ich zrusenim nadalej existuju (okrem LLC, tie boli hromadne archivovane), nove sa ale zakladat nedaju.
Aha tak už jsem to pochopil. Super, díky moc!! už mám jasno