Vista cx - disabled (šedé/neaktivní) Uložit/Save prošlou trasu

Ahoj,
na Vista cx nemohu uložit prošlou trasu. Tlačítko Uložit/Save je neaktivní/šedé. Neví někdo, čím to je?
Na webu jsem nic nenašel.

Díky
[color=red]VYRESENO[/color]

Nevím, ale trasy v přístroji doporučuji neukládat. Ztratí se tím hodně informací. Do MapSource si raději stahuj rovnou aktivní log.

Zkusim tedy ten stav (disabled) ignorovat, ale presto by mne zajimalo, proc se tak stalo :|.

Blbý dotaz: nemáš už náhodou uloženo 20 prošlých tras? To pak tlačítko zešedne a nelze použít a 21 trasu neuložíš.

Pod seznamem "Ulozene prosle trasy" na spodku displeje je pak nápis "0 Neuzito". Nevím co tam je v angličtině ale v češtině si pod tím nic nepřestavím, ale vím, že už víc neuložím.

Ten dotaz vubec neni blby - sice nemam GPS u sebe (v praci), ale ten zminovany pocet (20) se mi jevi jako velmi realny.
Bohuzel to overim az nekdy po 19. hodine.

A to je nekde napsano (20 a dost), nebo to je zkusenost?

No, v navodu nebo datasheetu ke geretu :smiley:

Što takoje "geret"? Nějak jsem mimo mísu :-).

sorry, správně to má být Gerät = přístroj, aparát
Určitě někde v návodu je napsáno max. počet uložených stop (track)

Mozna ano (i kdyz jsem intenzivne hledal), ale nikde neni explicitne napsano, ze to disabluje tlacitko. Ale i v tomto se mohu mylit.

Vecer bud chytrejsi. Kazdopadne diky za nasmerovani. Dam vedet.

[color=red]VYRESENO[/color]

Vitezem je "Solim".
Bylo to skutecne tim, ze jsem mel ulozeno prave 20 proslych tras, coz je maximum. A celou dobu jsem to mel na ocich - pod seznamem ulozenych tras byl text "0 Neuzito", coz znamenalo, ze mam jeste 0 nepouzitych tras k ulozeni - cili NIC neboli ZADNOU a tudiz tlacitko DISABLED.
Jak je vse logicke … (kdyz to uz clovek vi).

No jo, ale kdo na to ma prijit :(.
Manual to uvadi jen tak na obrazku (pdf verze str. 44, horni obrazek, kde je na spodnim ramu obrazovky text "19 unused" ) a ne explicitne textem.
Nebo jsem to nekde v textu prehledl?

Jeste jednou, diky "Solimovi" (sklonuji jako muzske jmeno :-)).