Vista HCx jak vložit poklady?

Ahoj, předně se omlouvám za jistě amatérský dotaz, na který je jistě jednoduchá odpověď, ale…
Dostal jsem použitý Garmin Vista Hcx, ale nepřišel jsem na to, jak se nechat navigovat na zadanou souřadnici, tedy buď že chci souřadnici normálně zadat a nechat se na ní navigovat, nebo jak vložit do přístroje body pokladů, v přístroji už nějaké jsou, ale jak vložit nové jsem zatím nepřišel. Nebo jestli není ještě někde nějaký návod jak nejvhodněji používat tento přístroj právě pro geocaching. Díky

Pokud chceš vkládat keše přímo z pc, potřebuješ USB kabel. V tvém případě je nejjednoduší otevřít listing kešky, kterou chceš jít hledat, připojit GPS (možná to bude chtít nainstalovat ovladače z CD), a v listingu keše nahoře pod možností tisknutí listingu je několik tlačítek, mezi nimi je "Send to GPS", když na něj klikneš (asi to po tobě bude chtít nejdřív další ovladač, měl by tam být odkaz na jeho stažen) otevře se ti nové okno. V něm vyber svou GPS a klikni na tlačítko "Write", během chvilky se ti do gps natáhnou souřadnice dané keše a všech jejích waipointů. Pozor, nenatáhne se ti listing, to vista neumí. Potom to už snad zvládneš. Ještě jsem psal o druhé možnosti, ta je zapnout GPS, v menu kliknout na políčko vytvořit bod, zadej všechny informace a nezapomeň ikonku změnit na tu správnou. Hodně štěstí

Jinak, pokud jsi nedostal k GPS návod, tak určitě půjde vygooglit.

Kdyžtak návod je ke stažení zde: http://www8.garmin.com/manuals/eTrexLegendHCx_CSNavodkobsluze.pdf

Děkuji, usb kabel k tomu mám, tak to snad již zvládnu, ten manuál si rád přečtu, díky moc. Dosud jsem lovil pouze bez map s navigací v mobilu, tak jsem zvědav jak to půjde. Ještě jednou díky