Vista Hcx výškový profil

Ahoj chcise zeptat jak si mám nechat zobrazit výškový profil trasykdyž si ho na výškoměru chci nechat zobrazit ukáže se mi jen aktuální a maximální výška, ale na grafu nic není. Tlak jde vykreslit normální i okolní. Není to nějaká chyba navigace (mám ji asi dva týdny) nebo je problém ve mně. Zkoušel jsem vynulovat hodnoty menit měřítko a datová pole a nic přitom zpočátku mi to výškový profil ukazovalo.

Nevím, jestli oba myslíme stejnou věc, ale na stránce s výškoměrem je potřeba pomocí levého tlačítka možností přepnout z Vykreslit (okolní) tlak na Vykreslit Výšky a pak lze i měnit vlastnosti grafu (poměr vertikálního pohybu s horizontálním v čase)

To jsem udělal. Když přepnu na vykreslit tlak vidím maximální výšku a celkový výstup v horních datových polích a dole vidím tlak bud normální nebo okolní a navíc se mi vykreslí graf o změně tlaku v průběhu času, ale když chci vykreslit výšku zobrazí se jen datová pole a prázdny graf bez vykreslení výškového profilu prošlé trasy(jenom prázdná síť na které vidím zvolené měřítko).