ahoj Kačeři mám problém mám Garmina etrex Legend Hcx a nedokážu si nahrát body z PC do garmina. Teda dokážu ale pak už je v přístroji nedokážu najít na kartě jsou uložené ale přístroj je nevidí ručně je tam dostanu i vidím ale z PC už ne.
Ahoj. A jak přesně je do přístroje nahráváš (jakým programem, v jakém formátu…)?
ahoj snažím se přes Mozilu pak přes mapsource a na kartě si oba způsoby vytvoří složku ale v přístroji je pak ty body nevidím. a nenašel jsem ani v nastavení jek pracovat z kartou
Pokud do Visty HCx posilas Waypointy tak se zaznamenavaji do interni pameti a ne do pametove karty.
Z internetoveho prohlizece posles bod do GPS ze stranek www.geocaching.com ze zobrazene cache nejlepe tlacitkem "Send to GPS" (otevre se dalsi okenko) a pak jeste "Write". Pri prvnim pouziti musis nainstalovat ovladace. Je to rychle a spolehlive.
Z MapSource, nejdriv musis oznacit body o ktrere mas zajem a pak je pres schranku prekopirujes do nove otevreneho MapSource a pak tlacitkem "Odeslat do zarizeni" otevres pomocne okenko kde zaskrtnes "Trasove body" a odesles.
Jen nevim, zda je to odpoved na tvoji otazku. Jen nelze posilat do karty! ale primo pres USB do pristroje. Je tam misto na 500 bodu.
už jsem na to přišel když jsem si to posílal přes Mozilu jak je popisováno Solimem tak mi to natvrdo cpalo na kartu musel jsem vyndat kartu a znovu nainstalovat ovladače a pak už to běhalo.