Vláda řeší změnu GPS souřadnic

Zemská kůra se posunuje, vláda řeší změnu GPS souřadnic pro navigace.
http://byznys.lidovky.cz/zemska-kura-se-posunuje-vlada-resi-zmenu-gps-souradnic-pro-navigace-111-/moje-penize.asp?c=A101201_104648_moje-penize_nev

Je fajn, že po volbách mají konečně kačeři zastání.

wow, ja jsem hrozne rad, ze je tato zeme jiz natolik na vrcholu. doufam, ze se kvuli tomu zridi alespon tri vysetrovaci komise;) osobne jsem az natolik velky optimista, ze myslim, ze to bude mit vliv na zasadni pokles cen energii, najmu a naopak na vzestup platu :smiley: coz ve finale budu mit neskutecny vliv na geocaching, nebot si pak kazdy bude moci dovolit jen tu top high tech GPS B)

tyjo to jsou "lidovky

A četli jste to teda aspoň, když tady komentujete tak jak komentujete?

A bude to mít vliv na funkci(rostlináře)??? :smiley:

To ale není moderní, v dnešní době se komentuje už z nadpisu.

Pohybem desek myslí ten 1 cm za rok mezi amerikou a evropou?

Jojo, každý člen komise bude řešit svůj milimetr…

Konečně budou u některých kešek souhlasit souřadnice. Chce to jen počkat až se hnou desky. :smiley:

No ale to je beze srandy docela dost. Za dvěstě let to bude metr v Americe a metr u nás, ale toho už se asi nedožijem.

Přijde mi to jako článek naprosto o ničem - nějak mi tam chybí zmínka co se má vlastně změnit (celé jsou to jen obecné řeči)

Každopádně kvůli posunu kontinentů se v geodézii nepoužívá celosvětový souřadnicový systém WGS-84, ale ETRS-89 vázaný na Evropu. Ono by se asi nikomu nelíbilo, kdyby se mu pozemek pomalu někam posouval…

ale to vis, ze jsem to cetl B) co se ti nelibi na mem komentari? ze ty uz mas to misto v te komisi :D:D:D:D

Třeba se takhle ty keše dokodrcají až ke mě do obýváku:-) Pak to bude obývák in :slight_smile:

ku.va a nebo do hospy! pub-in!!! :D:D:D uz se tesim B)

nebo nám jednoho dne spadnou do klína :smiley: klín-in ;):o

no jestli to bude "large" tak ti jakoze nevim :DB)

A když bude nano, tak abych si na to vzal lupu… V klín in a pub in s lupou…

To zní dobře, tam šoupnu můj GC :wink:

jen bacha, aby tam nebyl velkej logbook :D:D:D

Tak když v něm budu mít GCFTF já a ne ty, tak je to jedno :smiley: