Vlastní GeoCoin

Ahoj, možná že ze mě mluví neznalost, ale pochopil jsem správně, že když si koupím geocoin nebo travelbug dostávám speciální tzv. tracking number. Pokud jsem všechno tohle pochopil správně a já věřím, že ano :slight_smile:

Je tu potom možnost vytvořit si vlastní geocoin vyražením tracking #. z koupené mince nebo přívěsku na svou vlastní minci. Čistě teoreticky.

no, je to dost nestandardny postup, to asi este nikoho nenapadlo. Teoreticky ta moznost existuje, ale neviem co z toho budes mat, napr. ikonka na gc.com ostane rovnaka ako z povodneho predmetu, z ktoreho si bral tracking number…

nehlede na to, ze se ti ten koupeny pak bude valet doma. Jinak jde koupit i sada samostatnych cisel a to si muzes nechat vyrazit kam budes chtit (napr. samanuv personal geocoin). Akorat je ta sada myslim po 250 ks. Tak se treba zkusit domluvit jeste s nekym, jestli by do toho sel. myslim, ze tenhle problem resil ponik..

Dobře díky podívám se po samostatných číslech. Vím, že je to nestandardní způsob, ale včera mě nic jiného nenapadlo, tak jsem se zeptal.