Nikde jsem nenašel ,tak se zeptám…Jde a pokud ano,tak jakým způsobem,získat k vlastnímu TB ikonku?Něco jako mají Jeep4x4 apod.Děkuji za odpovědi,jsem začátečník,tak se ptám…
Myslím, že je to svázané spíš s GC, než s TB… Pokud si necháš vyrobit trackovatelný GC od výrobce spolupracujícího s GC.com, měli by Ti nabídnout ikonku v rámci ceny celé zakázky. O personifikovaných ikonkách TB jsem ještě neslyšel.
Nepovažuji se za profíka,když "lovím"pouze rok a nálezů mám málo…Jen mě zajímá,jak ke svému již do oběhu danému TB,přidám jeho originální ikonku,ať tam není ta placka…
u TB je vždy placka, jedinou výjimku dělají snad jen Unite for Diabetes, ale předpokládal bych, že v tom případě už jde spíš o jakéhosi hybrida mezi TB a GC. u TB máš ale jinak vždy tu placku. jedinou možností by bylo objednat si GC a TB a nechat někoho aby ti na TB smazal původní číslo a vyryl na to číslo z GC, jinak to asi nepůjde
…ačkoliv tím by se výroba ikonovaného TB hodně prodražila. ale třeba by stačilo jen nechat vyrobit takovou GC (ne TB ), která by měla požadovanou ikonku a vzhledově by vypadala jako TB a taky bys ji tak použil
Asi to nejde. Jeep je výjimkou, protože jeho výrobce zřejmě massivně zasponzoroval Groundspeak (čím asi Jeremy jezdí a proto má svojí speciální ikonku. Ostatní TB jsou jednoho typu, proto mají všechny stejnou ikonu.
Něco bych klidně zaplatil,pokud bych odlišil svůj TB od ostatních.Hláška GC ano,TB ne mě neodradila;).Myslím,že by to brali i ostatní,kdyby to bylo reálné…
No možná by bylo řešení vzít trekovací číslo z nějakého ztraceného GC . Na nějaký plech vybouchat trekovací číslo a nějaké to povinné psaní a pustit to do světa.
To je jasná věc. Jelikož dělám rytectví tak jsem se o to jeden čas zajímal, ale když jsem viděl cenu asi 180$ za ikonu a trekčíslo, tak jsem to vzdal. Jo a ještě toho musí být série asi 50 mincí, čili originál neberou. Možná už je to jinak, ani nevím kde jsem to čet.
Vzhledem k tomu, že jsem nedávno zajišťoval výrobu plzeňských GC, dovolím si přispět svou troškou do mlýna.
Na Groundspeaku je možné zaregistrovat (nechat si přidělit) sérii minimálně 100 trackovacích čísel. Pokud chcte ke své sérii čísel mít svou ikonku, musí to být série min. 250 čísel.
Jestli si necháte vyrobit klasické mince nebo něco jako přívěsky (travel lizzard, travel slug), to už je jedno. Podstatný je počet - vlastní ikonka = série 250 ks. Snad jen ještě, že vzhled plánovaného produktu musí před přidělením série čísel GroundSpeak schválit…