Ty ses dala na feminismus, jo? ![]()
Přidána možnost volby pohlaví (muž/žena/tým).
Ja to nemyslela vazne :DAle tak kdyz uz to tam je… Jsi tvurce prvniho statbaru, kterej respektuje pohlavi a pocet lidi za nickem B)
Musím říci, že se mi služba líbí :). A děkuji.
Myslíte, že by bylo možné, nastavit si do statbaru vlastní obrázek?
Edit: teď koukám, že už se tu na to někdo ptal. Myslel jsem to tak, aby bylo možné přidat obrázek, který bude dostupný jen pro můj statbar ![]()
díííky dííky:-)
Vytvořeno během pár vteřin…tak se mi to líbí ![]()
Díky B)
Surikaty by nebyly?![]()
Ne, toto bohužel možné není.
Vypadá to moc dobře. Přestože zatím nepoužívám ani originál, tohle bych si rád pořídil, ale také chci mít vlastní podklad, který ale nechci posílat ke "schválení" - zařazení do galerie ať už veřejné či skryté. Nemůže se pozadí načítat například z webu toho, kdo o tuto personifikaci stojí? Do formuláře by zájemce (co o to stojí) mimo jiné zadal adresu svého serveru na který obrázek nahrál. Díky.
Ani jsem netušil že se dá statbar takhle perfektně upravit.Je to opravdu lehké,na webu jsou i skvělé rady,když člověk neví co přesně se po něm chce
Takže bez problému a výsledek stojí zato,moc se mi libí,děkuju !! ![]()
No a nebylo by nejlepší ten obrázek prostě ukládat s názvem dle GUID (nebo MemberID)? Dejme tomu, že pokud číslo vzhledu bude 0, použije se jako identifikátor tento kód. Pak by ho nikdo jiný nemohl zadat.
ProKesTom napsal/a:
No a nebylo by nejlepší ten obrázek prostě ukládat s názvem dle GUID (nebo MemberID)? Dejme tomu, že pokud číslo vzhledu bude 0, použije se jako identifikátor tento kód. Pak by ho nikdo jiný nemohl zadat.
Zjevně bych nad tím musel ještě popřemýšlet, ale takhle mi vychází, že pokud bych zadal jako číslo podkladu něčí GUID, měl bych potom jeho podklad.
Perfektní práce!B) aplikace velmi jednoduchá, podumám nad vlastním motivem:)
Taková blbinka a kolik radosti nadělá B) Díky Tiskaři. Dobrá práce.
Zkouška a děkuji ![]()
humpolik napsal/a:
Vypadá to moc dobře. Přestože zatím nepoužívám ani originál, tohle bych si rád pořídil, ale také chci mít vlastní podklad, který ale nechci posílat ke "schválení" - zařazení do galerie ať už veřejné či skryté. Nemůže se pozadí načítat například z webu toho, kdo o tuto personifikaci stojí? Do formuláře by zájemce (co o to stojí) mimo jiné zadal adresu svého serveru na který obrázek nahrál. Díky.
Nějak nechápu důvod, proč to nechceš poslat ke schválení.
Zamyslel jsem se nad tím, a vzniklo mi pro a proti:
- ušetřím místo na webu
- v galerii nebude téměř nic na výběr
Nakonec jsem se rozhodl tak, že tam tuto možnost přidám, ale na generovací stránce o ni psát nebudu.
Adresu podkladu stačí napsat do políčka pro číslo podkladu. Musí začínat http:// a formát podkladu musý být png.
Perfektní, díky. Ty důvody proč jsem to napsal jsou dva. Za prvé chci si tam dát svou fotku a za druhé, občas ten podklad chci vyměnit za jiný obrázek. Ještě jednou díky.
Díky za něj, už jej používám… jenom mám stejné pozadí asi jako většina uživatelů ![]()
Tiskar: tak s tim http:// to fakt funguje, ale je-li vlastni obrazek (pozadi s obrazkem) vlevo vetsi nez obvykle, tak vycentrovany text lezi v tom obrazku. Jinak je to prima a cim dal lepsi. ![]()
ubuster napsal/a:
Tiskar: tak s tim http:// to fakt funguje, ale je-li vlastni obrazek (pozadi s obrazkem) vlevo vetsi nez obvykle, tak vycentrovany text lezi v tom obrazku. Jinak je to prima a cim dal lepsi.
To je právě důvod, proč je to schvalování obrázků, protože tam můžu nastavit jak se má text zobrazovat. Pokud si tam někdo dá vlastní pozadí odjinud, těžko můžu zjistit, jak velké má logo vlevo.
Přidal jsem tedy ještě možnost nastavení souřadnic textu, ale do formuláře to přidávat nebudu.
Na konec adresy statbaru stačí připsat následující:
&xpos=100&ypos=30
Standartní xpos je 55 a ypos 15.
Tak a ted jeste funkci, ktera zobrazi pozadovany pocet nalezenych a ukrytych. :D:D:D