Vlečka na Orlík 1.10.2011

Ahojte lidičky sháníme někoho kdo se k nám přidá. Budeme v sobotu podnikat kešování na orlíku.

He? Prave jsem se odtamtud vratil, tak se mnou uz asi nepocitejte. A vemte si holiny, jsem od blata po kolena.

My se tam chystáme, ale raději sólo, nemáme rádi hromadné akce. A vůbec netušíme v kolik se nám povede vyrazit… Ale v autobusu ze Solenic se potkáme určitě :smiley:

My jedem v sobotu taky. Cca na osmou budem v Tochovicích. Nicméně ten autobus ze Solenic asi chytnem všici :wink:

Mimochodem, funguje Vám GC.com? Mě ne a kešky ještě nemam stažený.:o

Jeste jedna technicka pripominka. Jak se nosej ty logbooky, tak soucasnej stav je ze v kesi 84 jich je strasne moc a v kesi jedna jsou jen 3 kusy ktery jsem tam v noci prenesl (nebyl tam zadnej). Asi je to tim ze se zrejme vetsinou chodi po smeru a preneseny logbooky se hromadej na konci. Takze pokud nekdo pujdete proti smeru vezmete jich klidne hodne, at se dostanou na zacatek.

Jestli to nebude tím, že po směru se pak finišuje z kopce dolů a taky tím, že ty autobusy do/ze Solenic jezdí fakt blbě… Jaké jsou to logbooky? Klasické do filmovek? Zkusím jich pár natisknout a vzít s sebou.

JJ, svitky do filmovek

Taky nějaký vezmem, jdeme taky od jedničky :smiley:

Jo, snad byla jen jedna PET, jinak filmovky. Ke konci kolem 80 uz je asi jeden nebo 2 hodne plny. Ja se je bal takhle hned z kraje vymenit ze pak bodou jeste horsi a nebudu mit co dat, Vy kdyz to budete mit u konce tak je vymente

Zkusim taky něco připravit. Pls jde Vam ten GC web? Mě to furt piše po cca 5s otevirani stranky "vypršel časovy limit."

To bude nějaká chybička u tebe, já se tam dostanu hned. B)

Všechno ostatní spojený s geocachingem jde, na všech PC, který tu jsou, ale prostě GC.com nejde ani na linuxu, ani na win, a ani v ruznejch prohližečich.

No nebudu tu spamovat. budu se těšit, že se zitra po cestě s někym setkáme. Mějte se a užívejte fajn den. B)

PS: Tohle je hodně divnej příběh… Ve firefoxu, chrome, opeře a Netscape to nejde. Ale v IE to otevřu bez problému… :o

Mám připravených 11 logbooků, nechám je v té první keši, pokud půjdeme první, tak vezmu 2 s sebou.

Tak se tak koukám, že se v Solenici stejně všichni potkáme u jediného autobusu :smiley:

Potřebuje doplnit auto 2-3 lidičky směr orlík jedeme ze Znojma kdo se k nám připojí :frowning:

Jj, Solenice to jistí :smiley:

to Kolmi: My jedeme z Prahy vlastním…

My taky z Prahy, ale vlakem. Leda že bysme se k někomu přifařili. :wink:

škoda že jedem spodem :frowning:

Nicméně jak tak koukam, na vlečce bude o vejkendu rušno. Další kamarádi se chystají dorazit z Plzně. Ten autobus bude asi plnej jenom kačerů :smiley:

Pro jistotu beru i nějakou filmovku, kdyby náhodou…