Ahoj, já bych si pár keší dal - vlečku mám odlovenou z poloviny. Chybí mi 46 - 84.
Navrhuji jet 2 auty z Prahy k 84. Tam jedno auto nechat a druhým (mým) přejezd k 1. U 1 bych všechny vysadil, dal bych si nějakou keš v okolí a na ostatní bych počkal u 46.
Po příchodu k 84 by jsme už jen dojeli pro mé auto u 46.
Netusim, jak s Tebou :-(. Dohodli jsme se s Maxinohou, ze se sejdeme na 84, on nas odveze na 1 a odjede si neco lovit, prida se k nam na 46 a spolecne to dojdeme. Z Prahy vyjizdime cca po 07:15 rano, ale mam pocit, ze Tobe se to nebude hodit, kdyz uz mas 36 odlovenych :-(.
Taky se na vlečku zítra chystám, ale mám v plánu zaparkovat auto v Chrašticích u pumpy a na kole dojet na #01 a pak dát celou trasu až k #84 na kole a pak pohodlně na kole po silnici zpět do Chraštic. Zatím nevím přesně v kolik hodin tam budu, ale počítám, že bych mohl začínat u #01 v cca 10-11h.
Byli jsme tam před týdnem a na kolo to rozhodně není, dokonce jsme nějaký kačery na kolech potkali a trpce litovali. Spíš doporučuju přibalit gumovky, okolo pár keší je docela blátivo - tak, že se musí vylézt na pole. A ty trnky cyklistům taky nefandí - pár keší jsem šel v podřepu.
Nakonec jsem to udělal jinak, zvyklaly mě různé logy o tom, že s tím kolem to zase taková výhra není. Což můžu potvrdit, kdybych ho táhnul s sebou tak, to po 10 keších vzdám. Prodírat se křovím a bahnem s kolem jde špatně. Kolo se může hodit tak od cca #45, nevím už jistě. Takže jsem to udělal tak, že jsem nechal kolo u #76 a autem jsem dolel k #01, kde jsem ho nechal. Pak jsem celou cestu doufal, že tam to kolo ještě najdu. Bylo tam, tak jsem se krásně mohl vrátit po silnici k autu a mazat domů.