Vlečka na Orlík neděle 5.6.2011

Nechystá se někdo na vlečku na Orlík tuto neděli ráno 5. června autem ve dvojici? My jedeme tři autem. Z místa poslední kešky je mizerné spojení, tak bychom to viděli tak, že bychom jedno auto nechali na začátku a druhé na konci serie a společně přejeli v jednom autě.:slight_smile:

Zbytecne nove tema…

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=18500&pid=283652#post_283652

Omlouvám se. Použila jsem políčko hledat, než jsem vložila nové téma, ale nic se mi neobjevilo.

Ahoj, máš tam sz :smiley:

V neděli se taky chystám. Jedu z Prahy a mám pár míst v autě - kdyby někdo chtěl svézt.

Můžeme se tedy se Zagloba domluvit konkrétněji? Kdy bychom vyrazili a tak. Plánujeme, že bychom se sešli někde poblíž poslední kešky a tam zaparkovali jedno auto. Přesedli do druhého a odjeli na začátek serie. Po odlovu bychom se vrátili pro auto na začátek.

to hyvet: máš tam SZ

Ahoj, moc prosím o kontakt, jedu autem v neděli 5.6. na Vlečku se 2 kámoškama a potřebuji se s někým svézt k autu ze startu nebo z cíle, rádi se i připojíme. Prosím sms 605 264 666. Moc děkuji. Pepa