Upozorneni:
Pocatkem listopadu bude Vlecka na zimu disablovana. Pri svych
planech jiz nepocitejte s odlovem o vikendu 5-6. 11. a
pozdeji…
Jen pro jistotu vytahnu upozorneni nahoru…
Termin se priblizil… ![]()
Myslím, že je to rozumné…
to nemám radost :-/ během roku je to pro mne jako alergika poměrně nepříjemný prostor… chtěl jsem se tam stavit po zámrzu, abych se nebrodil bahnem :-/
Osobně se mě to netýká, ale nebylo by rozumné disablování posunout až po víkendu?
ano a vybirat kesky treba kazdy den po praci vecer:))navrhi to ownerovi ze to za nej vysbiras a on Ti jeste da vikend k dobru urcite:)))
Dotaz: Osobně jsem se těšil až napadne sníh a tak se chci ownera zeptat zdali bude pro pár jedinců možný odlov i když budou listingy disableovany nebo budou keše odneseny? popřípadě se můžeme domluvit a můžeš nám nafasovat nový logbooky který ti např s Mirotirem povyměnujeme. Díky
Traťmistři sami nejlépe vědí, co dělají.
Původně jsem se taky těšil na zimní procházku po zasněženém svršku, jenže tohle je jen vlečka, lehká stavba, žádný koridor - tedy schránky nejsou uzpůsobeny lovu za sněhové pokrývky.
A i když tu není závratná nadmořská výška, sněhu tahle oblast mívá docela dost:)
Zimní vandřík po tělese dráhy bude určitě fajn, ale zkrátka bez zářezů do statistik.
Není nad to mít sebou polní lopatku a v těch dvoumetrových závějich kopat a kopat…a kopat ![]()
Vzdyt je to po vikendu, jenze po tom predchozim… Pokazde je vzdy za kazdym datumem nejaky vikend… :D:D:D
No cache budou odneseny… Ale pokud Vlecku projdes za zimni snehove boure, a podas kolkovanou zadost, tak se muzes stavit ve sklepe a zapsat se do logbooků… :D:D:D
No cache budou odneseny… Ale pokud Vlecku projdes za zimni snehove boure, a podas kolkovanou zadost, tak se muzes stavit ve sklepe a zapsat se do logbooků… :D:D:D
[/quote]
a nebo jít vždy poránu shrabat ownerovi sníh ze dvora ![]()
Petře, koukám, nechceš to udělat metodou:
- Dneska potřebuji posekat zahradu
- Potřebuji shrabat listí
- Potřebuji odházet sníh…
… pak se můžeš na stole zalogovat.
Dej vědět, jak to tenhle experiment dopadl - zavedl bych ho taky.
jééé to je ALeši ale geniální nápad… už přemýšlím, co bych takhle potřeboval… a samozřejmě, že si k tomu připravím patřičný logbook.
nechtěl by třeba někdo přijít uklidit, umýt okna, vyprat, vyluxovat … logbook bych připravil :D:D:D:D
( ne, dělám si srandu, moje geomanželka vše zvládá
)
Nebylo by lepsi to vypsat jako cito event? Proc to delat po kouskach, kdyz to jde udelat naraz?
A co to vyhlásit jako neplánovanej event - „V sobotu 10:30 jdem sbirat cache - kdo se opozdí, má smůlu…" a hnát před sebou davy kačerů, logující na poslední chvíli…
No a u poslední se sejít, pokecat, zhodnotit, usnesení, závěr…
Ahoj, tak zima pomalu konci, tedy alesppon to tak vypada…Jak to vypada s vleckou? Jiz se probouzi ze zimniho spanku?
up,taky mě to zajímá
Zima se tu sice zdanlive probouzi, ale spousta vody zatim jeste nevyschla… Tedy pokud se nechcete brodit blatem…
Je nejaky predpoklad, kdy by to mohlo klapnout? Diky.
treba jen 37-47? ![]()
po kouskach ![]()