Ahoj,
prosím o radu. Jak správně vložím trackovatelné předměty do své vlastní nově založené keše. Ještě je ve stádiu čekání na "approval" a tak nevím, zda budu moci použít klasický postup vložení. Teď je dostupná pouze nabídka write note a archive.
hele ta otázka mi moc nepomohla. při zadávání keše jsem právě žádnou utilitku na vkládání TB, GC nanašel a tak jsem zvolil po ukončení zadávání "log your visit" a pak fuknci "write note" a zvolil trackovatelný předmět. ale právě nevím, zda to je takto v cajku.
Jo takto je to správně.
Akorát není dobré zadávat to před publikací. Místo uložení keše se dá tím pádem dohledat přez mapu u trackovacího předmětu.
Když je to multi nebo mystery, tak to zas až tolik nevadí, ale u tradičky to ukazuje přímo na místo.
Určitěto hodne lidí navnadíš aby to prověřili.
Je to mystery cache. Nicméně děkuji všem za rady. Nevíte jak dlouho se čeká na uveřejnění? Stránka hlásí aktuálně toto: This cache has not been reviewed yet. Once it is published, it will be listed on the site. Check the logs to see if the reviewers have left a note for this listing. …Takže čekám na nějaký refresh serveru nebo co??
Čekáš na to, až ti jí schválí reviewer (člověk který prověří listing a buď jí zveřejní nebo ti napíše ať něco upravíš).
Může to trvat pár hodin ale třeba i pár dnů.
Momentálně jsou dva ze čtyř reviewerů na dovolené, tak buď trpělivý.
Je skvělé, že v jednom vlákně řešítě 3 různé věci… Myslím, že bylo odpovězeno, takže co nepatří k původnímu tématu moderuji a lock vlákna…
… ještě jeden postřeh. Vkládat TB/GC do ještě nezveřejněné keše je opravdu nevhodné. Lovce FTF tam tím nepřítáhneš, ti stejně přiběhnou a nějaký TB/GC je pro ně normální věc.
Je řada keší, kam majitel před zveřejněním vložil TB/GC. Keš nebyla schválena a krabice i s TB/GC hnila na místě.
až budu keš zakládat podruhé, tak to bude lepší. jestli víš, kde jsou ke stažení tipy a triky jak na to, tak mi pro prosím písni. postupoval jsem dle formuláře na geocaching.com a bohužel jsem tam nic takového nečetl. ani o vkládání a už vůbec ne o nějakých reviewerech.
No skoro bych řekla, že odkazy na české geowiki by sis přečíst mohl. Možná by tě to stálo i méně úsilí než napsat a sledovat tohle vlákno…
Tím chci říct, že tam fakt není nic navíc, než co potřebuješ nezbytně nutně znát (nebo aspoň co bys měl nezbytně nutně znát).