Vložení keš

Ahoj,
mám GPS garmin dakota 20. Chtěl bych se zeptat jak mám do přístroje vložit více najednou keši. Vždycky to musím dělat po jedné. Děkuji za odpověd :slight_smile:

Ideálně, když si přečteš vlákna zde na foru, kde je na toto téma hromada postupů…

Pokud nejsi PM, pak to legálně nejde.

No, většina z nás to dělá tak, že si v nějakém programu připraví seznam keší a dalších bodů, který pak nahraje do GPS, většinou pomocí MapSource.

Zkus třeba GeoGet …

Kdo hledá, najde. Tak zkus na foru nebo ve wiki hledat hesla jako Pocket querry (PQ), GeoGet, GSAK a určitě najdeš odpoveď :slight_smile:

kolombo: ladovat kese do navigace pomoci mapsource je prakticky jedine v pripade, ze jich mas sakra hodne a chces to na delsi dobu..jinak na to staci v pohode GG, GSAK, cachelist, skrysotlac apod…
tazatel ma navigaci, ktera zbasti i listngy, tze MS si myslim neni potreba v jeho pripade…
jinak abych odpovedela: pro tebe bude dobrej cachelist (plugin do prohlizece google chrome), naklikas si tam kesky a ulozis to jako gpx a sup s tim na gpsku…pro zacatecnika idelani…navic nevim, ze by se ti porusovalo nektery z pravidel GS, tze dalsi vyhoda :wink: pakmuzes dal pokrocit k nejakymu "slozitejsimu" a vymakanejsimu programu jako je Geoget nebo GSAK…navodu a odkazu je tu plny forum, mozna i na wiki se neco najde

stáhnul jsem si ten cachelist… a když to uložím do toho souboru .gpx tak abych to dostal do gps musím mít zase nějaký program??

Jestli ze mas Dakotu, tak by ti mel stacit i Pruzkumnik.

Když je to začátečník, tak ho prosím Vás nezahlcujte takovou kopou termínů u kterých neví, jak si je vyložit a odpovězte mu stručně a jasně..

Rada: soubor s kešema s příponou .gpx stačí nakopírovat do adresáře v Garminovi, tuším Garmin/GPX/ (v tom adresáři najdeš i to, co posílají stránky, když tam keše nahráváš po jedné)

Připoj navigaci k PC abys jí viděl jako připojený disk a soubor nahraj do složky Garmin/GPX. To je vše.

Sobiku, v tomto pripade jiz ponekolikate nemas pravdu. Proc bych si legalne nemohl ulozti cache jako html soubor, importovat do GG a pak najedno exportovat treba 10 kesi do GPS? Legalni cesta je. Ale uznavam, ze neni nejpohodlnejsi (ale je prinejmensim srovnatelna s posilanim do GPS po jedne kesi).