Vložení příspěvku do wiki.geocaching.cz (pomozte, díky)

Pokoušel jsem se vložit do naší geocacherské wiki encyklopedie článek, ale nějak se mi to nedaří. Může někdo poradit, jak publikovat? Stručný návod přivítám. Možná i ostatní geocacheři se snažili něčím přispět a po neúspěchu to vzdali… Díky za pomoc…

[quote] Honzik&Pavlinka: Pokoušel jsem se vložit do naší geocacherské wiki encyklopedie článek, ale nějak se mi to nedaří. Může někdo poradit, jak publikovat? Stručný návod přivítám. Možná i ostatní geocacheři se snažili něčím přispět a po neúspěchu to vzdali... Díky za pomoc...

[/quote]

To neni tak slozite. Nejprve musis editaci jine stranky vytvorit interni odkaz na clanek pojmenovany dle nazvu clanku, jaky ho chces mit. Takovy neexistujici odkaz pak po ulozeni stranky bude cerveny. Pak staci na nej kliknout a muzes zacit psat tu novou stranku. Jinak pouzij na wiki odkaz na help - odkaze te to na ceskou wiki (cs.wikipedia), kde je navod celkem slusny - i ja jsem se to z nej naucil. Jinak nezapomen dodrzovat strukturu pri publikovani - vzdyztak se ozvi. Ale obecne plati, ze odkaz help zpravidla opravdu pomuze [:)] Podobne jsem treba ja udelal ze stranky Eventy odkaz na Eventy v planu a ukoncene eventy.

P.S. Nejprve se jeste podivej do rubriky Clanky A-Z, zda podobny clanek uz neni napsan a nestacilo by tedy, aby jsi jej dopsal - at nevznikaji duplicity