Vltava: levy x pravy breh

Toto je thread pro diskusi o hre levobreznich proti pravobreznim (pro novacky: puvodni diskuse ve threadu Capture the Flag).

K tagu, ktery jsem dostal od Barby, jsem pridal “typicky cesky suvenyr” (kdo byl na poslednim geopivu, vi o co jde), konecne sepsal pruvodni karticku, aktivoval Travel Bug, a umistil ho do neutralni zony.

Pravidla hry nejsou moc zmenena proti memu puvodnimu navrhu, pridany nektere pripominky, jeste lze upresnit, pokud je tam neco nejasneho. Bodovani zjednoduseno, individualni bodovani nereseno - az se nabere vic statistik a ujme-li se toho nekdo, lze delat statistiky nejaktivnejsich / nejdal posunujicich / nejrychlejsich atd. hracu.

Vynikajici napad! Hrde se jakozto malostranak hlasim k levemu brehu a budeme za nej bojovat ze vsech sil :slight_smile:
Skoda ze neexistuje taktez pouze prazska varianta, anzto jsem momentalne bez prostredku dopravniho :frowning:

Super ze si to spustil :slight_smile:
Mam jednu otazocku: ako je to s umiestnovanim TB do novych cache - este neapprovnutych cache?

navrhujem urobit strategicke planovanie pravobreznikov niekde na pive buduci tyzden, co vy na to?
agenti z lavej strany nemaju narok, budu odhaleni a hodeni do Vltavy :)))

hEHE :slight_smile: To bude tezky, vodnik z Certovky je zasadne s nama a navic povidal tuhle u lahve kontusovky, ze
mu chybi par dusicek do hrnicku. Ja bych byl s tim vhazovanim opatrnejsi :))

Aha, o tom jsme se snad taky bavili, ze by to bylo dobre zakazat, aby prodlevy zpusobene vlastnikem nebo reviewerem neovlivnovaly skore, pridam to do pravidel.

Co takhle ve stredu 7.9. od 17 hod. na levém brehu nahore na Letne u letenskeho zamečku (jednou tam bylo geopivo)?

S Bentleyem007 se hlásíme k pravobřežníkům a podporujeme to setkání. Navrhujeme tuhle středu mezi 17 hod a ??? místo nerozhoduje může být i na levém břehu :slight_smile: hlavně na dobrém pivku, které umějí udělat hlavně na levém břehu… to se jim teda musí nechat…

aby pravobreznici robili schodzku na lavom brehu, to este ani cert nevidel :slight_smile: Vyzera to ale ze tento tyzden nemam moc cas, nechajme tomu zatial volny priebeh a uvidime co ukaze priebeh hry…

Co levobreznici? Nebo si muzeme taky rikat zapadni breh. Taky bychom se mohli nekdy sejit. Pokud bychom udelali zrcadlove setkani nekde na pravem brehu, tak ja muzu ve stredu az nekdy kolem 18-19. hodiny Potrebuju jet do Brna a driv se nestihnu vratit.

Prosim soutezici pod praporem praveho brehu aby se laskave prepojili na samostatne vlakno, ktere prave oteviram !!!

Jakožto celoživotní obyvatel Vinohrad se k Vám hlásím - jakýkoli důvod je dost dobrý pro uskutečnění nějakého setkání v hospodě… Tento týden jsem bohužel v práci, takže bych se nemohl zúčastnit, avšak kdyby se akce konala až příští týden, tak Vás uvidím moc rád. Who

Mám ještě dotaz, možná jsem to špatně pochopil, ale není mě pořád úplné jasné kde tedy jsou hranice hry. V pravidlech to podle mě není jednoznačně vyjádřeno, hovoří se o povodí Vltavy a Labe, přičemž se Labe od soutoku po hranice považuje za povodí Vltavy. Potud by se to zdálo jako jasné, ale jde o to, že se to dá vykládat různě. Jednak, že hranice co se týká severu je vlastně Mělník nebo že hranice je až hranice místa kde Labe vtéká na území Německa (jenže od Mělníka po hranice, tedy sever je povodí Ohře). Možná by bylo dobré dát do pravidel např. tento link: http://www.voda.mze.cz/cz/aplikace/sap_toky.htm kde je zcela jasně vymezena hranice povodí řek v ČR, aby nemohlo dojít k různým výkladům a neshodám. Ovšem jestli jsem nějak špatně pochopil vyčleněné území hry tak mě někdo poopravte, v tom případě se omlouvám a můj příspěvek neberte v úvahu.

Chtel jsem se opravit ono povodí Labe je i také úzký pruh až k Německu tedy povodí Labe rozděluje povodí Ohře na dvě části.

Ta mapa, na kterou odkazujes neni mapa povodí (tj. hydrologická), ale Povodí (tj.správní). Povodími se nazývají organizace spravující povodí. Že se to nekryje, je organizacní zalezitost Ministerstva zemedelstvi.
Mapu povodi muzes najit na stránkách Ministerstva životniho prostredi:
http://www.env.cz/www/zamest.nsf/0/857b6c3602ede3b4c12565160051e58a?OpenDocument
Z toho plzne, ye :hracim polem: je temer cela Ceska kotlina / mimo povodi Nisy, vrcholovych partii Krusnych hor a pod. Dalsim omezenim jsou statni hranice.

S těma vrcholovýma partiema Krusnych hor nemáš pravdu. Ty patří taky do povodí Labe i když už ne na české straně, ale na straně německé. Pořád je to ale povodí Labe.

Asi to bude chtít čárového rozhodčího, ne vždy je každému jasné kde končí rozvodí :slight_smile:

Nejsem hydrolog, můžeš mi prosím objasnit, v čem se pletu?

Mas pravdu. Ja jsemto bral tak, ze hrajeme na pravy a levy breh Vltavy. Pritocemz Labe v Cechach (tj. od soutoku s Vltavou u Melnika az po opusteni republiky ve Hrensku) se bere za pokracovani Vltavy. Z toho jsem odvodil, ze povodi Labe v Cechach je pro ucely nasi hry povodim Vltavy.
Nechci byt vykladacem hraciho pole, ale pro jednoduchost bych souhlasil s Tebou a vrcholove partie Krusnych hor v Cechach bych ze hry nevylucoval. Ono tam popravde moc kesi neni a ta moje (Cihadlo) se tim dostava do hry :).

A zrovna tuto keš navštívím strašně rád ještě jednou - a dám do ní TB Vltava