Volfi 1300 !!!

Všem na vědomost se dává, že jsem byl včera na kešce [cache]GC13WHW[/cache] svědkem okamžiku, kdy nejkrásnější z českých geocacherů završil počet nalezených pixel na 1300. Po gratulaci na místě tedy přidávám ještě tuto elektronickou a přeji ať to Volfiho i nadále baví tak jako doposud, neboť na jeho věk je to výkon skutečně úctyhodný :slight_smile:

Vyvolenou cache jsme logovali po Volfim, takze jsme o tomto dosazeni vedeli uz z logbooku.

Tak at te to porad bavi jako doposud.

Taky preju, at Te to kesovani dal bavi a at na svuj vek vypadas porad tak dobre! :smiley:

Někde jsem četl že vlk dokáže v kuse týnen nežrat,nespat, a pronásledovat svou kořist …dokud jí neuloví…Tak mě napadlo byl jste někdo s Volfim po půlnoci:o:o…GRATULUJEM SUPER VOLFN-STAINE a moc se těšíme až tě zase někdy uvidíme.

Ke krásnému stonásobku šťastné třináctky, přejí nejkrásněšímu CZ-geocacherovi D+J z jihu Moravy.

Také moc gratuluji tomuto nejkrásnějšímu cacherovi, po mém absolvování cache Mauglí99 bych řekl i Patologovi-Mauglímu ;). Ať ti to stále skvěle šlape při hledání i při vymýšlení dalších patologických cachí jako je zmíněný Mauglí.

Gratuluji ! :smiley:

Pane Vlcek, v zaplave gratulaci jsme vas malem prehlidli. V Breclavi jste byl jak tajemnej hrad v Karpatech, nikde ani zminka o kulatine. Moc a moc gratulujeme a prejeme hodne dalsich uspechu. Tesime se zase navi

Moc gratulujeme, je to uctyhodne cislo. Prejeme spoustu dalsich krabicek, ale hlavne krasnych zazitku pri jejich hledani.