Teď si tak projíždím nové, krásné :-)), pražské kešky a co nezjistím. Volfi má za sebou sedmikilčo ;-)) Takže blahopřeji a ať tě ty krabičky, včetně těch pražskejch stále tak bavěj!!!
Volfi, velke gratulace od family. Diky za spolecnost na severu. At se ti stale dari.
gratulujeme, jen tak dal ![]()
Gratuluju, ta zmena loga FAKT pomohla
!!!
Volfi moc gratuluju ! Sunes se kupredu s presnosti svycarskych hodinek. :))
Při logování úlovků ze včerejška jsem si všiml, že Wolfi přelezl v tichosti další metu a já mu při společném lovu na severu Prahy nepogratuloval. Tak dodatečně alespoň touto cestou velké blahopřání a po jeho sdělení jak získal FTF odpoledne na nové rybářské také ocenění za enormní nasazení a buldočí vytrvalost při překonávání nástrah a překážek u této ďábelské skrýše.
A hele, dalsi zaokrouhlena suma, at Ti kesky pribyvaji, Asteris
To je fofr, každou chvíli nějaké kulatiny. Nestíhám psát gratulace. Moc gratuluju a díky za pomoc třeba na Matrixu. Přeju hejna dalších krásných nalezených kešek a těším se zas někdy někde na setkání .
Velka gratulce od celeho TEAMU byt tu Cira osobne tak ti jeste zasteka jako posledne :))
Ty ses nam nejak rozjel :o) Kdyze jsem Ti to gratuloval k 600? Jen tak dal, jen tak dal…