Před časem jsem z lehkomyslnosti koupil doménu a zaplatil hosting na rok, abych měl osobní fotogalerii. Jelikož zas tak moc nefotím a nějak moc ani navštěvovaná nebyla, spíše tedy vůbec, chtěl jsem z toho udělat portál s tapetama na počítačovou plochu. Až potom jsem si uvědomil, jak silná konkurence v tomto na internetu je.
Příjde mi zbytečné rok zaplacenou doménu i s hostingem nechat ladem, proto nabízím Vám, zda nemáte zájem, myšlenku, znalosti jak z toho něco udělat. Nebráním se jakýchkoliv projektů, ale rád bych se vyvaroval warezu. Má-li tedy někdo zájem, pište sem.
Jedná se o doménu www.MioParadiso.cz (Můj ráj), tedy poměrně neutrální název.
Zkoušel jsi ji střelit na Aukru? Občas tam někdo prodává domény.
Osobně jsem taky Před 2roky prodával jednu doménu i s obsahem - mělo to docela velkou návštěvnost, ale nebyl čas se o to starat - bohužel nový majitel na to kašle a uděl z toho jen archiv.
Jsi každopádně šikovný že dokážeš vytvořit/nafotit tolik hezkých obrázků na plochu. A nebo jsi opět trochu z lehkomyslnosti zapomněl na nějaká autorská práva, co ?
Myslím že se bavíme o investici v řádu stokorun, kdo by se chtěl něčím smysluplnýn na webu zabývat, resp. web tvořit, i na to měl mimo jiné čas, by již stejně asi nějaký svůj projekt měl rozjetý na nějakém free hostingu.. nebo doménu svoji.
Třeba o to bude mít zajíme geocacher MIO
Osobně doporučuju nabídnout na aukru, pokud se ti to podaří prodat, za peníze si pak kdykoliv koupíš jakýkoliv hosting jiný…
btw: na fotogalerie s dostatečným množstvím protoru bych doporučil úplně jiné servry, zkus třeba rajče
Nevím, proč na mých vláknech musíš neustále atakovat, co napíšu. Tapetami neporušuji autorská prává, jsou uloženy na úplně jiných serverech, než na kterém hostuji doménu.
A toto vlákno bylo vytvořeno za účelem zúžitkovat zbytečně běžící doménu, pokud by měl někdo zájem, a ne vydělat na ní dvě stovky na aukru (což sis mohl přečíst o něco výše).
Tedy spíše právě pro lidi, co mají něco na freehostingu a nemají peníze na zaplacení placených. A jsou i takový.