Volná doména s hostingem

Před časem jsem z lehkomyslnosti koupil doménu a zaplatil hosting na rok, abych měl osobní fotogalerii. Jelikož zas tak moc nefotím a nějak moc ani navštěvovaná nebyla, spíše tedy vůbec, chtěl jsem z toho udělat portál s tapetama na počítačovou plochu. Až potom jsem si uvědomil, jak silná konkurence v tomto na internetu je.

Příjde mi zbytečné rok zaplacenou doménu i s hostingem nechat ladem, proto nabízím Vám, zda nemáte zájem, myšlenku, znalosti jak z toho něco udělat. Nebráním se jakýchkoliv projektů, ale rád bych se vyvaroval warezu. Má-li tedy někdo zájem, pište sem.

Jedná se o doménu www.MioParadiso.cz (Můj ráj), tedy poměrně neutrální název.

Zkoušel jsi ji střelit na Aukru? Občas tam někdo prodává domény.

Osobně jsem taky Před 2roky prodával jednu doménu i s obsahem - mělo to docela velkou návštěvnost, ale nebyl čas se o to starat - bohužel nový majitel na to kašle a uděl z toho jen archiv. :frowning:

A o jaký web šlo? Jenže já to nechci prodat ani na tom jakkoli vydělat, ale chtěl bych tu zaplacenou doménu nějak zúžitkovat. :wink:

Tak vytvoř web o těch zimních keškách :wink: Je to zajímavý nápad..

Nevím, zda se na tento projekt tento název hodí, ale sám bych určitě t en projekt nezačal. Kdyby se zde našel někdo schopný, pak mile rád. :slight_smile:

Nikdo žádný nápad / projekt? :slight_smile:

no dávat tam kačery, co mají dlouho cizí GC a TB a seznam ztracených Trackables…třeba nějakej mudla zjistí co má doma, co to někde našel…

A ty bys takovou vec pod touto domenou hledal? Ja ti nevim, ale ja si pod nazvem te domeny predstavim jednoznacne bordel. :smiley:

Tak to si mě urazil. :|:D ALe mysím, že by se dala využít k čemukoliv.

Něco na tom bude http://www.youtube.com/watch?v=G9-cyTvYBMA :wink:

Jsi každopádně šikovný že dokážeš vytvořit/nafotit tolik hezkých obrázků na plochu. A nebo jsi opět trochu z lehkomyslnosti zapomněl na nějaká autorská práva, co ?

Myslím že se bavíme o investici v řádu stokorun, kdo by se chtěl něčím smysluplnýn na webu zabývat, resp. web tvořit, i na to měl mimo jiné čas, by již stejně asi nějaký svůj projekt měl rozjetý na nějakém free hostingu.. nebo doménu svoji.

Třeba o to bude mít zajíme geocacher MIO :slight_smile:

Osobně doporučuju nabídnout na aukru, pokud se ti to podaří prodat, za peníze si pak kdykoliv koupíš jakýkoliv hosting jiný…

btw: na fotogalerie s dostatečným množstvím protoru bych doporučil úplně jiné servry, zkus třeba rajče :slight_smile:

Autacek:

Nevím, proč na mých vláknech musíš neustále atakovat, co napíšu. Tapetami neporušuji autorská prává, jsou uloženy na úplně jiných serverech, než na kterém hostuji doménu.

A toto vlákno bylo vytvořeno za účelem zúžitkovat zbytečně běžící doménu, pokud by měl někdo zájem, a ne vydělat na ní dvě stovky na aukru (což sis mohl přečíst o něco výše).
Tedy spíše právě pro lidi, co mají něco na freehostingu a nemají peníze na zaplacení placených. A jsou i takový. :wink: