…a jelikož někdo lamentoval nad tím, že jsou komiksy v sekci "Vtipy o geocachingu", dovolím si je tedy přesunout sem B).
[b]161, Lab Cache

162, Logbooky

163, Nové typy keší

164, Stromovka

165, GLC4RV4Q

166, Premium

167, Podvodní keš

168, 12 typů

169, Svačina

170, Geocoinfest

[/b]
Tleskám, jen 163 by mohla mít v roce 2013 jiný závěr:
Vraťte nám alespoň staré typy keší…odpověď někteří slyšeli na vlastní uši.
Další téma: první keš, hezky ZAKOPANÁ + rok 2013
Nešlo by něco o žabákovi, co už nesmí skákat? ( osobně doufám, že bude hopsat dál klidně i bez bodu )
Chybi mi tam muj zazitek z kese na Borsove.
Cekam, az vypadne mudla. Ale ten po me jen vyznamne pokukuje.
A pak se zepta: "Taky des na grupac, vole?".
Ja jsem smichy vyprsknul a on zmizel.
Mel jsem totiz v satku na brise mimino jehoz nohy koukaly ven a rozhodne byly videt 
Přemejšlej o tý placce tiskaři, jsem hned první zájemce 
Právě mi přišel výtisk, ten bonus 06 
P.S. Pošťačka si zase stěžovala, že nemám jméno na zvonku, tak se omlouvám za vzbuzení sousedky 
Áno, spokojená. A co ten "dělám to v lese"?
No vidíš, to mě nenapadlo, že ta taky souvisí s Vořechovic famílií :D. Dodělám ;).
Hlavně že jsem ho po tobě chtěla už na megáči :@
Dobré 
Na co odkazuje 172 a 173 ? 
Díky
172 na toto téma (ztracený TB - co dělat), 173 spadá do kategorie "prozatím nereálné".
A táák, já jen, jestli mi u té 173 něco neuteklo.
Nicméně u 176 to byla fakt rychlost 
Stratokeš a Soutěžní event jsou taky výborný :-D!
Dneska jsou "rohlíčky obzvlášť vypečené" a ze života. Fakt brutální. U "Pozdě" jako bych se viděl onehdy na HP (4 tuším) - stopuju si takhle noční odrazky lesem za praveho poledne, celkem se to i daří, kdyz vtom - pres cestu cerstva paseka. A šmytec!

Vážení přátelé,
určitě již netrpělivě čekáte na další sérii nejčtenějšího geocachingového komiksu v Česku - Vořechových. Pokud se vše povedlo do nové verze webu vložit, pak je devatenáctá série pod tímto textem. S největší pravděpodobností však budou stripy “smrsknuté”, proto doporučuji stripy zvětšit kliknutím na ně. Pohybovat šipkami se mezi nimi bohužel nedá, musíte aktuální strip vždy zavřít a kliknout na další. Také tedy záleží na rozlišení monitoru.
Jinak kdo má zájem o knížku, stále ještě je šest kousků skladem. Odkaz, kde se dá knížka koupit, si určitě někde seženete ;). A teď už tedy pojďme na to:
181, Bod oblíbenosti

182, Bomba II

183, Geozoo

184, Nikdy neprozraď geocaching

185, Logováno prostřednictvím

186, Sousední dům

187, Podzim

188, Výlet na lodi

189, Jak se loví FTF

190, Pneumatiky

Počítač je opět v provozu, tak je asi na čase doplnit sem dvacátou sérii.
191, Komerční keš

192, Notpublishedcaching

193, Ženská logika

194, Trevel bug

195, Zázrak

196, ISS

197, Stromek

198, Powertrail

199, Soubor s finálkama

200, Výstava