Vrat muj TB/GC uz konecne do obehu!!!

Ahoj,
opet jsem si rozkliknul stranku se svymi GC/TB a nestacim se divit. Nekteri uz drzi cestovatele v pazourach temer od leta. Dejme dohromady nejakou vtipnou zpravu, co tak nezodpovednym lidem poslat, aby poslali mince zpet do obehu.
Samozrejme v idealnim pripade v AJ/NJ/FJ.

Jsem na tom stejne, muj jediny neztraceny coin trci u jednoho kacera v Dansku a nevypada to ze by se v nejblizsi dobe nejak vyrazne pohnul.

Prima napad, to by bylo fakt skvely, mit nejakej "mustr" ve vice jazycich.
Melo by to ale byt kratke, vystizne a hlavne pochopitelne, protoze ti zdrzovaci GC budou s velkou pravdepodobnosti "zabrzdeni" i dusevne … :wink:

Obávám se, že v těchto případech ani sebevtipnější mail s těmito lidmi nehne. Už jsem to zkusil, ale nic nepomohlo.

taky jsem dnes psal Španělovi [tb]TB3YK0K[/tb] a Amíkovi [tb]TB3C3V6[/tb]. Tak uvidíme jak to dopadne

BOBRe nechces se pochlubit cos mu napsal?

Ja obvykle pisu toto:

Ahoj xxxx,
už dlouhou dobu nosíš v kapse můj TB/GC. Nechtělo by se Ti vyrazit na nějakou hezkou cache a TB/GC tam vložit, aby dál cestoval a dělal mi radost?
Diky yyy.

Hello xxxx
it’s quite long time what you have grabed my TB/GC. What found some nice cache and drop off TB / GC inside? It would make me very happy.
Many thanks yyy.

Musím souhlasit s hrabalr. Sebevtipnější mail u některých prostě nezafunguje. Svůj první puštěný coin jsem dolovala skoro půl roku z jednoho Francouze. Když ho konečně poslal, sebral ho jiný, a na žádnou zprávu nereaguje. Má ho u sebe už taky přes půl roku. A to psal do logu, jak mu pomůže…
Nápad na nějaký univerzální mail to je hezký, ale pak stejně záleží na tom konkrétním kačerovi, jak se k tomu postaví…

Píšu to slušně neb kdyby mě někdo do mejlu začal sprudka jebat tak vystříknu jak šveskovej knedlik a napsal bych něco od plic. Takhle si myslím, že to plní účel a úživatel se nemůže cítit jakkoli dodtčen - teda pokud to translátor překládá tak jak jsme to napsal. Ale myslím, že když to uživatelům přijde poněkud kostrbatě přeložené, že je napdne , že to dělal autonat :wink:

už mě odepisoval ten španěl , že našel jen několik mikro kam ho nechtěl dávat a je už zase zpět v Rakousku takže ho někam vloží.

Já používám jako první výzvu tohle:

Mě tahá jeden Amík TB už od října. Ale aspoň ho loguje. Problém bude asi v listingu TB/GC - "Cestovat z keše do keše …", oni si pak myslí, že si ho můžou nechat, nebo co? Já už mu píšu opravdu od začátku listopadu a on že prej - "pracuje se na tom" Taky bych ho trefil. Jinej problém co jsem zjistil je ten, že se nečtou listingy u TB/GC. Já dostal pracně jedno TB na Sicílii, bylo to v pátek o prázdninách a v pondělí jsem ho měl zpátky na Moravě. Teď ho mám cca 20 km od domova. Jiný zase se mi povedlo dostat do Mexika a týden na to je v Evropě. No nic alespoň, že je logujou a je vidět kde lítaj. PlaZem

Tak spousta lidí listingy TB nečte online na lovu, zvláště v zahraničí. Když doma zjistíš, že ten GC měl v keši zůstat, tak už bývá pozdě.
Jediné řešení je to psát přímo k GC. Ale myslím, že ani to nebude 100%.

Spousta kaceru listingy necte z principu. Zkusil jsem letos vypustit pekny coin s popisem, ze nechcu visited a discovered logy bez pridane hodnoty. Takove logy dusledne mazu a nekteri kaceri se pak se mnou hadaj proc, at to teda radeji nepoustim? :slight_smile: No prca.

…a ty máš od Zeměmluva udělená nějaká vlastní pravidla, která ti dávají právo mazat popsané dva druhy regulérních logů pro GC ? :o

Jinou možnost než pořád dokola psát maily nemáme.
Takže taky píšu.

A co se týče neplnění úkolů, tak když jsem na dovolené, zjistím úkol až doma, kdy nálezy loguju. Už se mi stalo, že jsem našel coin, který měl zůstat v keši nebo v určité zemi, ale to měl na sobě cedulku. Já cedulky využívám jen když jedu někam na dovolenou a mnou uložené itemy budu do keší logovat až po nějaké době, tak aby další nálezce počkal. A zatím to vždycky fungovalo.

Hm, spanel, francouz…ja mam tb pul roku u cesky Luci-e. 19 nalezu, jedinej tb…zadne reakce. Pomalu se s nim loucim.

Chapu, ze si chcete postezovat jak hrozni jsou ti, kteri se od vasich milacku nechteji odloucit, ale drzte se prosim tematu.

CO JIM NAPSAT ???

Strucne, vecne. Dale bych poprosil, a to je asi to hlavni proc jsem vlakno zalozil, nejake jazykove mutace vyhruznych (:)) emailu.

Tak to je taky výborný !!!

Ježku znám ji, pozeptám se, co se děje…

Poslala jsem TB Oldu do Japonska a těšila se na logy v "rozsypaném čaji".:smiley: Měl u sebe cedulku s úkolem, přesto 1.návštěvník po vložení TB sebral a odvezl do USA. Asi 5.kačer jej sebral v dubnu loňského roku a přes slib brzkého vložení do pěkné keše jej vězní doma. Také uvítám slušný ale úderný text, aby to ten "jenkíí" pochopil.
Ve Španělsku trčí Jizerský zlaťáček 3,5 roku v Barceloně. Ale Almogwir jej nechce ukrást…mi napsal!
2x se mi osvědčilo toto: celý měsíc každý večer 10 - 15 x za sebou poslat stejný mail (žádná prosba). Němce to přestalo bavit po 3 týdnech s GC poslal na cestu a Litevec to vydržel pouhé 2 týdny. Veverka je doma.:smiley:

To vyzkouším, mám dost coinů zaseklých u záčátečníků, kteří maj odloveno pár keší a pak s tím sekli. Válka nervů začne :slight_smile: Do té doby než si nastaví mailovou adresu do filtru Spam.