Vrso reviewer

Ahoj,
všiml jste si někdo, že v posledních třech dnech schvaluje slovenský reviewer Vrso? Nic proti, jsem rád, že schvaluje, ale zajímá mě důvod proč. Přeci jen českých reviewrů máme dost, ale nejsou v poslední době vidět.

Zeptal bych se v sekci Reviewer… ale pokud se mi drby donesly, je to i proto, že Poník už s tím nadobro seknul…
Škoda :frowning:

Ale všim sis, jak to v sobotu pípalo a jak je fronta prázdná? :slight_smile:

koukal jsem, že to pípá pořád :slight_smile: Jestli s tím Poník sekl je to škoda, ale přeci se nedá vše dělat věčnost.

PS: omlouvám se za špatnou sekci

Jeste by mohli Vrsa naucit pridavat casy publikace, nasi kluci to umi a je to super. :slight_smile:

Jsem za. V ČR je to osvědčené a mohli by se od nás učit, nikde jinde se to bohužel nedělá…

Pro nas, co si s nama notifikace hraji je to neocenitelna pomoc. Neni problem, ze mi mail s novou kesi prijde za nekolik hodin od publikace :frowning: a bez casu schvaleni nevim, jestli hned prchnout nebo uz je pozde.

To je hold úděl FTF lovcu :slight_smile:

holt

Hold je neco uplne jineho a dochazi k tomu az po uspesnem FTF :wink:

presun do sekce obecna drbarna.

Me spis prijde primo tristni, ze se tento udaj nezaznamenava automaticky, vzdyt na tom prece neni nic sloziteho. Stejne tak mi vadi, ze se nove kese radi podle data zalozeni listingu a nikoli podle publikace. Grrrrrrrr … :frowning:

Mne

Ale ony se řadí podle "date placed", které si každý owner může aktualizovat ke dni publikace.

Jenže data placed není to samé jako datum publikace. Ale netuším, jak toto souvisí s reviewerem Vrso.

Jasne, jenze na to se pulka kaceru vykasle a kdyz maji listing rozepsanej treba i radu tydnu, tak je v tom pak chaos a ve vypisu cele CR jsou promichany uplne novy s nekolik dnu i tydnu starymi.

Prosim, dejte nasemu kolegovi pokoj. :slight_smile:

Pomohl nam z krize, ktera se na nas navalila a GS jakozto provozovatel nam sehnal vypomoc, ktera zatim nebyla odvolana, nebot jeste stale nevim jestli zas neodjedu na dovolenou.

To, ze Vrso nepouziva stejne skripty jako my, je vec druha a vy to muzete brat jen jako motivaci navic. Zivot holt neni jednoduchy. :wink:

ahojte, u nas na svk sa pozdava vrso, lebo "pomenil" casy publikacii. mne to sice moc nevyhovuje, ale aspon uz tolko vecer nesedim za pc a necakam na kese :)))

inak aj mne sa pozdava a paci ze u vas v cr je pri publikovani kese zapisany cas publikacie, a kedze nemam premium viem lahko kuknut ci uz som si kes vsimol neskoro, alebo mam utekat. ale ako citam ani pm to nemaju niekedy lahke :slight_smile:

A nemohli byste mu jakozto zkusenejsi poradit? Pekne prosim. :slight_smile:

Vrso parádně vyprášil kešoměrku:D. Ten čas publikace je jediná věc co mu lze vyčíst. V tomto případě je potřeba začít diskusi u českých reviewerů. O těch víme že to umí a přitom Skupec ji uvede zřídka kdy a Bohemian taky není stoprocentní. Buďme rádi že to vůbec dělají.
Ona by taky mohla vzniknout druhá diskuse, a to i když je čas publikace uveden, proč někteří FTFkaři logují nejdříve po 24 hodinách;).

Nove koste vzdycky dobre mete. :slight_smile:

Mně absence času ani tak nevadí, potěšila mě publikace v neděli v sedm ráno. Pro mne tak říkajíc ideální doba.