Vitek prave nalezl Bonusovku Chrudimskeho nahonu, cimz dovrsil dalsi peknou stovecku kesi. Vitku, gratulace jeste touto cestou a at ti to kesuje a bavi tak moc i nadale !!!
Sakryš, nepřál jsem Ti nedávno ke 300? [:P] Takže gratulace a ať to šlape...
Cece, ty jedes taky jak urvanej vagon! Moc gratulujuu a at ti to slape takhle i nadale !!
Vitku, nerikals, ze to kesovani po petikilu trochu omezujes? [:)] Nejak jsem si nevsiml… [;)]
Gratuluju a preju at Ti to dal slape - a nekdy brzo zase na videnou v ramci Astra Teamu! [:D]
H+
Ty jo draku ty to ale zenes. Velka gratulace, jeste 50 a budes ve 3/4 milenia.
Taky moc gratuluji. Ty jsi, ale fofrák. Tak to já jsem tenhle týden nějak dotlouk dvoustovku.
Teda teda, toto letí! Nedávno jsme diskutovali o tom, že je třeba taky pracovat a věnovat se rodině! A ejhle další stovka odlovena! GRATULACE!
Teda Vitku - s tvym fofrem si budu muset dat brzo hoodne pozor, aby jsi me nepredehnal [:D]
Ale ne, delam si srandu, klidne me predezen, tve tempo obdivuji (ja naopak ted mirne zvolnil [ip]) - cili at te to stale bavi...
no jo bila Astra je zase v laufu tak at ti frci dal
at se dari
Jéé Vítku, nějak jsem zaspala a tak gratuluju s nějakým tím zpožděním. Neměla bych už náhodou gratulovat k té stovce následující? Tak ať to Astra teamu pořád jezdí! A brzy někde nashle
Taky gratuluji [:D] a doufám že za pár dní budeme gratulovat znova k osmistovce [;)] tímhle tempem to asi moc dlouho trvat nebude, co ? [:D]
Uctyhodny vykon.Gratuluji.
Pozdě ale předce. Vítku, taky gratuluji a jen tak dál.
Boris