Všechny keše geocachingu

Zdravim,
chci se zeptat, zda-li je někde možno získat seznam VŠECH keší po celém světě. Budou to vědět asi ti, co již nějakou mapu geocachingu dělali. Byl bych moc vděčný.

(Předpokládám, že groundspeak něco takového bude dělat)

Popřípadě kdybyste věděli, jak se k této informaci dostat

díky

legalne neni a dostat se k ni neda …

Stáhni si je skrze PQ, ale očekávej, že k tomu budeš potřebovat tak 10 účtů a měsíc času :slight_smile:

a jaktože teda funguje cachemapa zde na gc.cz???

vzhledem k omezeni na 500 kesi v PQ a faktu, ze kesi je nekolik set tisic … tak mam obavu, ze by toho potreboval mnohem vic .)

protoze se dohodli s groundspeakem a dostavaji data … ale jenom CR. data celeho sveta ti nikdo neda.

Možná skromná otázka… k čemu je dobré mít všechny keše celého světa?

Momentálně to dělá 707 904 keší, každý den lze mít 5 PQ, každé po 500 - tedy 2500 keší. Za měsíc, co má 31 dní je tedy možné z PQ vytlouct 77 500 kešek.
K získání všech za měsíc by tedy bohatě stačilo jen 9,134 účtu a 27,4$ :smiley:

Nalezněte ortonormální bázi pomocí Gramm-Schmidtova ortonormalizačního procesu pomocí skalárního součinu.

Nudíš se? Pošlu Ti k tomu čísla :wink: A mám jich ještě spoustu a musím je do úterý odevzdat :smiley:

Ty nemáš všechny cache světa? ccc

Mno fuj, takovejch sprostejch slov a já doufal, že se jich nedočkám dřív než zítra. :smiley:

Vždyť ale existuje velice jednoduchá metoda, jak je všechny získat v jednom PQ!!!
Napřed je všechny musíš najít, zalogovat, a pak stačí nechat si poslat MyFinds PQ B):DB):smiley:

Což o to, ani by je nemusel najít, stačilo by zalogovat…

Tvé novoroční předsevzetí? :wink:

Kdybys logovat průměrně jednu keš za minutu, tak by to trvalo 11798 hodin, tj. 491 celých dnů, kdybys klikal jen osum hodin denně, tak 1473 dnů… :stuck_out_tongue:

Ideální práce pro robota :smiley: Co třeba stáhnout pouze seznam wpt všech keší, to by mohlo jít. No a pak připravit soubory Field Notes nějakým generátorem a pod jedním účtem je pak nahrát na gc.com

No ja to potrubuju na jednu vec, kterou bych nyni nerad zminoval. Premyslel jsem tAke vyuzit funkci cUrl() v php. Jde mi o to se potrebuju zjistit souradnice jmeno a wpt kese dle zadaneho wpt co nazvu, popripade souradnic. Takze stranku prozenu parserem a vysledky ulozim do DB pro pozdejsi uziti. Lepsi napad me opravdu nenapada

Ale na to snad nepotřebuješ seznam všech keší :wink: To snad stačí si stáhnout listing keše z gc.com a parsovat údaje na stránce.

jo, tak jsem to myslel. akorat zjistuji, ze geocaching.com jsou celkem dobre chraneni na takoveto vstupy :confused: - to se nejak poresi :slight_smile:

ale ne.. moc chraneni nejsou .. stahovat a parsovat data se da celkem v pobhode, je to jednoduche.. jen je potreba si dat "majzla" a nedelat to moc rychle a moc na raz :slight_smile: