Nejdřív jsem nechtěl reagovat, ale nedá mi to.
Ano, máme, ale ne náhodou
Taky je můžeš mít. Stačí napsat Groundspeaku a oni ti je za mírný poplatek (cca 50 Kč) pošlou
helute, nemá to smysl. Pokud ti jde o to zjistit, kde jsou jaké kešky, na to ti stačí mapa tady nebo na geocaching.com. Jedinkrát vygenerovaná data jsou do jisté míry bezcenná, protože poměrně běžně se kešky přesouvají, disablují/enablují, vznikají atd. Bez pravidelných aktualizací to není k ničemu.
Pokud absolutně nutně musíš mít keše z celé ČR (to raději nebudu komentovat nebo z toho zase bude flame), tak si zaplať Premium membership a ve zdejší wikipedi (odkaz nahoře) si vyhledej jak na to.
Předpokládám, že máš nějaké příbuzné nebo dospělé známé, kteří ti platbu zprostředkují.
Jen tak na okraj - poskytování souřadnic geokeší jiné osobě je v rozporu s ujednáním, se kterým člověk souhlasí při zakládání účtu na geocaching.com. Proto ani na těchto stránkách žádný seznam ke stažení není a nemůže být.
Ne, nikdo nebude porušovat licenci, se kterou data získal. Máš možnost jim poslat peníze, ne že ne. K platební kartě si pořiď PayPal a můžeš platit. Jestli nemáš karu, zajdi si do banky.
No a nebo se optat na poště, jestli jako nezletilec může přijmout dobírku a co jim stačí za doklad totožnosti (pas, tramvajenka, žákovská/index). A pokud by to prošlo, tak si na geocachigshopu koupit PM.
(Já tu dobírku, ještě se třema coinama čekám zítra, nebo pozítří. má to ale jjednu nevýhodičku: GCS ti PM aktivují, teprve až jim dorazí prachy z dobírky na účet…)
Třeba proto, že psal, že to spojil s nákupem coinů, tak když už mu je posílají na dobírku, tak k tomu přikoupil i PM. To je docela logické.
To Helut: Jinak bych viděl jako nejjednodušší variantu požádat rodiče nebo kamaráda s bankovním účtem o "asistovanou" platbu. Nebo to snad rodiče nesmí vědět? Asi by měli, ne?
Pokud jde o mě, tak účtů nevlastním a ani to nemám v plánu.
Pokud jde o Heluta, tak mu ještě nebylo 15 a tudíž (IMHO) nemůže mít účet, kartu, whatever… A platí to pouze v případě, že si to chce platit z vlastního a nijak extra na to nekvaltuje.