Ahoj, kdo jste si rezervoval přednášky, prohlídky nebo zakoupil registraci na megáč Praga Astronomica, přišlo vám po zaplacení nějaké potvrzení nebo kód pro vyzvednutí objednávky? Díky za odpověď.
Taky jsem nad tím zrovna přemýšlela a hledala v emailu, ale nic jsem nenašla, tak jsem si zapsala aspoň variabilní symbol z platby - https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2801148901
Došel mi e-mail v kterém jako příloha byla vstupenka a čarový kód. Ale objednával jsem to už 6.7.2019. Myslím, že jsem ten e-mail dostal obratem nebo nejpozději druhý den.
Ahoj, kdo jste si rezervoval přednášky, prohlídky nebo zakoupil registraci na megáč Praga Astronomica, přišlo vám po zaplacení nějaké potvrzení nebo kód pro vyzvednutí objednávky? Díky za odpověď.
Objednával jsem 20.8. ihned zaplatil a potvrzení nepřišlo žádné.
Vůbec nic.
Taky jsem nad tím zrovna přemýšlela a hledala v emailu, ale nic jsem nenašla, tak jsem si zapsala aspoň variabilní symbol z platby - https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2801148901
Díky moc - tam jsem se našel.
Taky jsme platili uz na podzim 2018 a potvrzeni zadne, tak nevim, jak to budou resit
To by mě taky zajímalo. :huh:
Stejně tak nepřišlo žádné potvrzení o zaplacení coinů. Máme jen objednávku s výzvou k zaplacení a nic víc. No uvidíme zitra
No to jsem taky zvědavý, jak to po mně budou chtít. Plumlov byl teda jednodušší.
Cageo má zřízený transparentní účet a tam se kolega přesvědčil, že peníze na něj byly připsány. Ale to nic nemění na tom, že na Mega pořádaných Čageo je to s potvrzeními za plátky takové divné. V ruce máš jen potvrzení objednávky na 3xA4 a nic víc
Našla jsem na webu tohle, takže by to mělo být ok, asi bude stačit ten variabilní symbol z platby. A najít se v tom transparentním účtu.
CWG, mapka a vstupenky budou k vyzvednutí v rámci Eventu v době 30.8.2019 od 17-20 hod, 31.8.2019 9-20 hod, 1.9.2019 9-17 hod v prostoru registrace (souřadnice Eventu).
Potvrzuji, stačí var.symbol z platby u stánku Registrace.
Díky za rady, tak to snad proběhne v pořádku :)
Cageo má zřízený transparentní účet a tam se kolega přesvědčil, že peníze na něj byly připsány. Ale to nic nemění na tom, že na Mega pořádaných Čageo je to s potvrzeními za plátky takové divné. V ruce máš jen potvrzení objednávky na 3xA4 a nic víc
Tento megaevent nepořádá ČAGeo - což je Česká asociace geocachingu, ale cas100geo - což je "Seskupení kačerů pro založení a správu projektu 100 keší ke 100. výročí založení České astronomické společnosti..."
Omlouvám se, napsal jsem blbou zkratku, ale měl jsem na mysli cas100geo