Sem-tam se tu objeví plamenné příspěvky a tak jsem si řekl, že by nebylo špatné tomu jako protiváhu dát trochu humoru.
Setkali jste se vyloženě s vtipnou keškou?
Setkali jste se s vtipným logem?
Nebylo by od věci se pochlubit ostatním a případně dát i odkaz.
Já si například rád čtu některé logy Mitáka, nebo ZCh, často mě to pobaví. Z keší mě hodně pobavila Keitu, nebo logy Edenu.
ZCH na Sigt2Hell:
U
zabradli shledani s jakteamem spoustejicim neco na provazku do diry. Ze
by mikro(geo)psa Benedikta ? Ne, ten byl nastesti na jinem provazku.
Rychle jsme take zmerili, porovnali vysledky s jakteamem (metr rozdil),
vytahl jsem ze sachty zbylych temer 100 metru naseho provazku (spadlo
mi tam cele klubicko), a vyrazili dle geointuice.
Mitak na Voda u Zlina c.3:
Ježíš
to zas bylo - pul hodiny jsem v duchu i nahlas Jirkovi nadával, že
nejsem žádná Popelka. Pak jsem zkusil zavolat Grakovi, jestli už na
této cachei byl a nebyl. Takže mezitím co jsem vymýšlel geniální plán,
jak se sérií telefonátu dostat až k císlu nejakého Zlínského geocachera
jsem si cetl v PDAcku logy a provedl ješte jeden pruzkum okolí a pak
jsem opet rval na ovce na poli, že jsem naprosto slepý idiot
P.S.:
Ten ohradník fakt kope a pokud byste si pripadali jako v Norsku tak tu
kamennou trolí mohylku jsem postavil já (cache pod ní ale nehledejte)
Hmm, tak to se těš na zítřek, jedeme do Vídně, takže si budeš moct asi tak pětadvacetkrát přečíst univerzální formuli “Damn urban-micro again. Thanks for you cache anyway. TNLN.” Jsem zvědavý, jestli se budeš bavit [:P][;)]
Nevím jestli k smíchu, ale mě dohnala skoro k pláči Muzeum cache od Milancera.
Celý příběh si můžete přečíst zde: http://www.kinosal.cz/index.php?text=12-mozartova-cache
Upozorňuji, že jde o soukromý blog a článek obsahuje informace, které by na GC.com bylo třeba zakódovat, proto kdo jste ještě tuto keš nenašli, článek nečtěte, aby jste nepřišli o fajn zážitek.
Já sem hlavně rád, že na mě nezavolala policii nebo toho svýho ratlíka [:D]
Když píšu na svůj blog o geocachingu, asi ani nejde napsat něco ne-vtipného. Mám totiž dar od boha přijít ke keši z druhé strany, než přijdou všichni ostatní. Viz. jak jsem vyrazil hledat keše k nám na chatu - http://www.kinosal.cz/?text=4-geocaching-v-choceradech
Znovu si dovolím upozornit, že ti, kteří ještě nenašli keš "Cejchanuv hradek, GC10BC2" by blog číst neměli, protože je zde odkryta napověda, kde keš najít. Na druhou stranu musím dodat, že zde nápověda ani není potřeba a keš jsem našel i pod sněhem.
No tak mě například dneska dost pobavil poslední log u cache Bailey Bridge (GCVE34) . To sem si říkal, že být na jejich místě, tak bych byl asi docela dost pobavenej ...
Kdyby me jednou mistr sveta, ktery byl presvedcen, ze zvladne telefon a auto zaroven nenaboural, tak by me mozna ani tak nepobavila predstava jak sis s telefonem na uchu zrusila auto. Ale chci verit, ze pouzivas hands free. Nicmene doufam, ze ses presvedcila, ze telefonovat za jizdy neni zrovna bezpecne i s hands free.
[quote]
Atlaska: Jo jo, hands free. Adrrenalín sice mám ráda, ale až takový fakt nemusím.
[/quote]
OK, to beru. Ja jsem od te bouracky, kdyz dotycny Fitipaldi kvuli telefonu nezvladal krouceni volantem a trefil me z boku, na telefonisty za volantem alergicky. Ale uz dost, tohle nema s kesovanim nic spolecneho.