Vtipne prihody z cachovani

Vim ze podobna vlakna se na gc.cz jiz vyskytuji. Ale toto vlakno bylo zalozeno spis pokud si chce nekdo ulevit s nejakym traumatizujicim zazitkem a nebo varovat pred nejakym cacherem.

Ja totiz jeden takovy zazitek mam.

Takze - chtel jsem pomoci cacherovi v nouzi - jmenovite Kryspinovi, jemuz se nedostavalo filmovek pro mikra. Ja jsem Pernikar z Pardubic a Kryspin je Mechovak z Hradce. Ani jeden jsme nemeli cestu smerem k tomu druhemu. Kryspin nemel bohuzel ani cestu na Velkou Geopardubickou.

Tak se vymyslel nasledujici plan. Ja predam balicek s mikrocachemi Suplerovi (taky Mechovak) na Velke Geopardubicke. Ten ulozi balicek do Kryspinovi cache s velmi malou navstevnosti Aniciny Kacenky GC10HZ0. A Kryspin si balicek vyzvedne. Cela akce dobre naplanovana a koordinovana. Vse bezelo podle planu. Jednotlive slozky plnili sve vytycene ukoly. Kdyz tu najednou - vstupuje do deje clen odboje. Jeho jmeno je Pazitka. Tento cacher zcela bez pozvanky a hlavne zcela mimo nas plan prisel na Kryspinovu cache. No kdyby jen prisel a zalogoval se - tak mu to nikdo nemel za zle - dokonce i kdyby tradoval veci !!! ulozene v cachi !!! ale on s klidem Liberecaka vytraduje klidne i veci co nejsou v cachi a lezi mimo cache. No a pak se jeste do logu chlubi ze vytradoval mikrocache a ze se mu budou hodit. K cemu mi bude mikro v Liberci? Ja podporuju mikra v Mechove - abych si je pak mohl odlovit na kole a mel pekne cyklobodiky.

Tak proste tohle se stalo. Mam z toho trauma. Takhle nestydate nabourat tak krasny plan humanitarni pomoci na pomoc georozvojovemu regionu. 

Takze bacha - pokud budete pripravovat nejaky plan - vzdycky si dejte bacha na Pazitku.

No jo, Pažitka. :slight_smile: Před nedávnem odvezl coin, co měl běhat jen po Brně, až někam k Humpolci :))))))

Prvni fatalni chyba byla v tom, ze jste pro predani predmetu pouzili souradnice cache. Vsechy netrackovatelne predmety v cache, nebo ulozene pobliz (pokud se do ni nevejdou) se pokladaji automaticky za tradovatelne predmety, v tomto ohledu Pazitka cachoval presne podle reguli. Dalsi chyba byla, ze jste tedy aspon neoznacili balicek textem "nevyzvedavat, uschovano pro Kryspina". A posledni chyba je, si jeste na nevinneho Pazitku stezovat  na foru. [:)]

A pritom stacilo se jen domluvit na privatni docasne schrance na souradnicich nezverejnenych na geocaching.com.  Podobne jsme kdysi s Colonelem resili predani nejakych predmetu, ktere jsme nechteli posilat postou. Ulozil jsem schranku na bezpecne misto, neevidovane na GC.COM, poslal Colonelovi souradnice a pro jistotu i hint a bylo to. Predani se uskutecnilo k oboustranne spokojenosti. Nasledne lze schranku ihned zrusit, at uz autorem, nebo lovcem.
Jedina nevyhoda tu ale je - nalezce si nemohl pripsat za tenhle odlov bod do statistiky [:)]

Jezisi Kriste, od ceho mame GPS? Melo se to dat pod vedlejsi kamen a telefonem poslat SMS s novymi souradnicemi. Ale chapu to, podle Myrphyho i to co se nemuze po… se po… Bacha na Pažitku!

ja takle kdysi davno predaval Dorcadionovi v krabicce od sirek brouka na urceni co to je. Kupodivu mi ho nikdo nevytradoval ani nenapsal, ze potraviny do cache nepatri[:D]

a sirky uz vubec ne [:D]

pokud shanite filmovky na mikra, normalne vlezte do fotolabu a zeptejte se, jestli nemaji krabicky od filmu a nedaji vam jich par. vzdycky mi rekli, ze si je mam vzit treba vsechny (par desitek [:)]) sice ted, kdyz skoro kazdy foti digitalem, uz tolik filmovek neni, ale porad mi to zatim stacilo [:)]

:-) Kryspin mne kontaktoval velmi korektnim emailem, a verim, ze nedorozumeni napravime. Jestli na nej mate nekdo kontakt, upozornete jej at si DNES precte mou odpoved.

A co se tyka mych "omylu", ano, ani balicek s filmovkama ani coin nebyli opatreny instrukcemi. A ja se ptam, proc? Kdyz je to tak dulezite ...

Ale jinak obecne plati, bacha na Pažitku. Mozna staci instrukce urcene primo jemu :-) Zelenym fixem :-)

[quote] Dragon Riders:

....... 

Tak proste tohle se stalo. Mam z toho trauma. Takhle nestydate nabourat tak krasny plan humanitarni pomoci na pomoc georozvojovemu regionu. 

Takze bacha - pokud budete pripravovat nejaky plan - vzdycky si dejte bacha na Pazitku.

[/quote]

Ne nadarmo je Pažitka démon severu [H]

Jeho pohyb se nedá sledovat, náhodně se zjevuje v oblastech s možností odlovu FTF a platí na něj jen zaklínadla ve formě komplikovaných výpočtů a zmatených mysterek [:D]

Vytvoreni souradnic imaginarni cache  bylo take bodem v nasem planu. Proste ta cache je malo navstevovana. Proto jsme ji zvolili jako misto predani. Tady to neni jako Praha ze je tu denodenni navstevnost.

Jinak potvrzuji ze ve fotolabech ochotne venuji velka mnozstvi filmovek - to neni ten problem.

Me se jen libila ta souhra nahod a jen jsem se o ni chtel podelit s ostatnimi cachery. Prislo mi to zabavne. Zejmena Pazitkuv log Out: sbirka microcachi - bude se hodit. To se mi moc libilo.

Mikrocache jsem dnes rano ulozil nedaleko cedule oznamujici konec mesta HK. Chcete souradnice? :slight_smile: Nebo to dokazete najit bez nich? :slight_smile: Jo, a pozor, Kryspin uz souradnice ma, tak jestli ho chcete predbehnout, musite si pospisit :slight_smile:

[quote] pazitka: Mikrocache jsem dnes rano ulozil nedaleko cedule oznamujici konec mesta HK. Chcete souradnice? :-) Nebo to dokazete najit bez nich? :-) Jo, a pozor, Kryspin uz souradnice ma, tak jestli ho chcete predbehnout, musite si pospisit :-)
[/quote]

Je tak tohle jsem zrovna dosahnout nechtel. Ja chtel vytvorit forum, kam se budou psat vtipne zazitky a nahody.

No ted uz jen doufam ze jsem se timto vlaknem nikoho nedotkl.

To je docela zajímavé, že jsi JIřine v pohodě sehnal filmovky. Já jsem byla ve fotolabu, s tím že sháním filmovky a oni je snad mají u dveří volně v krabici.  A prodavač mi na můj dotaz odpověděl, že jsou v tý krabici, ale je možné, že tam nic není, protože je o ně velký zájem ze strany narkomanů....ty to potřebují asi na důležitější věci než my.....No nic, raději jsem se rychle zdekovala a mazala z obchodu pryč. Taky docela vtipná historka ne?

p. marwillová

Jo taky na mě koukali jako na huliče, když jsem se po nich sháněl. Vždycky jsem jich ale pár vyžebral..

Tak dnes se jeden z naseho tymu potreboval vyfotit na ridicsky prukaz tak sme toho vyutili k pozadani o filmovky . Na dotaz na co ze to potrebujeme ze si to nejcasteji berou entomologove na broucky okamzite strilime odpoved ze se do krabicek da vzit sebou do prirody na vandry vlhkotesne treba sul , cukr , koreni , sirky a jine nezbytne cundracko-vodacke propriety . Takze zde predkladame dalsi vysvetlujici odpoved pro kacery [H]

Mě dost pobavil tento log http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=2a049fe8-9986-4a30-9b46-a2863d7e227c

Mě dost pobavil tento log http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=2a049fe8-9986-4a30-9b46-a2863d7e227c

aneb, konec práskačů v Čechách :-)

SLAVA PAZITKOVI SEVRNI JIZDA VYRAZI JIZ DO SIROKEHO OKOLI A UZME CO VIDI, CHRANTE ZENY PRED NASIMI NAJEZDY :smiley:

[quote] czexican: SLAVA PAZITKOVI SEVRNI JIZDA VYRAZI JIZ DO SIROKEHO OKOLI A UZME CO VIDI, CHRANTE ZENY PRED NASIMI NAJEZDY :D [/quote]

Hm tak ted teda poprve zjistuji ze byt clenem Pardubicke jizdy neni uplne nejlepsi, pred tou bohuzel neni nutne chranit zeny. Pokud se potvrdi zpravy o severni jizde a jejich vyjezdech, pred kterymi je treba chranit zeny, tak silne zvazim prestup.

[quote] czexican: SLAVA PAZITKOVI SEVRNI JIZDA VYRAZI JIZ DO SIROKEHO OKOLI A UZME CO VIDI, CHRANTE ZENY PRED NASIMI NAJEZDY :D [/quote]

Hm tak ted teda poprve zjistuji ze byt clenem Pardubicke jizdy neni uplne nejlepsi, pred tou bohuzel neni nutne chranit zeny. Pokud se potvrdi zpravy o severni jizde a jejich vyjezdech, pred kterymi je treba chranit zeny, tak silne zvazim prestup.