Jejda. Tady jsou vtipy vtipne jako kdyz praskne septik… Ale asi je to dobre. Kdyz si vzpomenu na vtipy o blondynkach nebo o policajtech - tak jsem radeji, ze o cacherech nejsou.
když někdo lítá jak opička na gumičce aby byl ten nejlepší a za den pobere x keší,tak asi nemá čas se nějak zaobírat tím co je fér,hlavně že budou první a nejlepší a upřímně mi to moc vtipné nepříjde,to je skoro až k pláči,když někdo po tolika keškách neví co vlasně dělá
Jsem začátečník, ale už chápu že to fakt někdo dělá ze srandy,jinak to není možné.
Už jsemtotiž taky četl takový jeden vtípek v mojí kešce Alej Smíření GC1W0T9:
jinaro (60 found)
Náddherne zpracovaná cache, všem doporucuji.
IN: notýsek, pes
OUT: klíc na kolo, fixy
:D:D:D:D:D:D:D
:D:D Klíč na kolobyl multiklíč a fixy byly v sadě 12ks:D:D:D:D
Ale pořát lepší, než ten co mi říkal kámoš Háča: OUT: AMMO BOX
IN: IGELITKA
:@
Log:
Tak sem nalezl svoji první cach. Uz se tesim na dalsi protoze krabicka je pekna, pouzil sem na sroubky. Ten notysek sem nechal v te igelitove kabely. Muzu si pro ni zase prijit az tam bude nova krabice nebo musim najit jinou? Dik za odpoved.
Jen pro vysvětlení - jde o bonusovku, která je sice na výchozích souřadnicích, ale je zamčená 2 číselnými zámečky - kód získá cacher pro projití zbytku série.
Asi netřeba říkat, že krabička byla rozlámaná, jak se dobýval dovnitř…
Vyprávěl mi to jeden kačer se kterým jsem se potkal u kešky a chvíli jsme se zapovídali o zážitcích s Geocachingem. Snažil jsem se to napsat přesně tak, jak mi to popisoval. ;)
Tohle je ukázka pražského humoru… a podobnost nicku, který jsem uvedl s jedním skutečným je opravdu jen náhodná a neúmyslná, jinak tento log jsem zaznamenal na své keši… Není nad férový trade… ale asi by jim v Praze uteklo nějaké FTF, tak zahodili trevláč a vzali si dřevo na topení do kamen…