Rad bych timto pozadal vsechny podobne postizene, ktere bavi vybarvovani mapy Evropy ve statistikach (a samozrejme i vsechny ostatni, co by chteli teto veci pomoci), aby zahlasovali pro tento muj navrh:
Predem vsem moc diky!
Rad bych timto pozadal vsechny podobne postizene, ktere bavi vybarvovani mapy Evropy ve statistikach (a samozrejme i vsechny ostatni, co by chteli teto veci pomoci), aby zahlasovali pro tento muj navrh:
Predem vsem moc diky!
ze ty tam uz mas neco odloveno a chybi ti na to chlivecek? ![]()
Presne
Mam to uz i ve statistikach, akorat me pak nebavi v kazde nove verzi findstatgen makra to upravovat rucne… Diky za hlasy!
Kosovo vyse polka sveta stale neuznala. Ked sa to tak vezme okrem EU a USA skoro nik. Ani Slovensko ;).
Ale ta debata sem nepatri, holt kto chce, ten podpori…
M.
vsak hlasy jsou prece k tomu, aby se pouzily..
@magic] mas recht. bez uznani od ugandy to nema smysl..
Exactly ![]()
Pokud vím, tak radioamatéři uznávali mnohem větší počet zemí, než existuje. Třeba ostrovy s vlastní samosprávou.
Me o politiku vubec nejde. Ale kdyz muzou byt na GC.com jako samostatne zeme vedeny uzemi typu Isle of Man, Falklandy, Faerske ostrovy, Guernsey a dokonce i Palestina, tak proc ne Kosovo?
…
Chtěl jsem říci, že nevidím důvod, ale tvůj poslední argument uznávám a ty hlasy tam dostaneš…
Zahlasováno…
Dobry napad, + 3 hlasy, ale opet, jak jsem se koukal, rada lidi komentuje, ale zapomina dat hlasy (samozrejme maji-li jeste nejake volne).
k-lord napsal/a:
Dobry napad, + 3 hlasy, ale opet, jak jsem se koukal, rada lidi komentuje, ale zapomina dat hlasy (samozrejme maji-li jeste nejake volne).
Ten system neni uplne nejprehlednejsi… Ale kazdeho, kdo zanecha komentar a nehlasuje, postupne upozornuju mailem a docela to zabira ![]()
VelkyVezir napsal/a:
Ten system neni uplne nejprehlednejsi… Ale kazdeho, kdo zanecha komentar a nehlasuje, postupne upozornuju mailem a docela to zabira
jj. koukam, ze se cinis.
Jinak si myslim, ze tento pozadavek bude splnen bez ohledu na pocet hlasu. GS casto akceptuje pozadavky s jednim hlasem, paklize se jim libi. A toto je racionalni, lehce proveditelna zmena.
VelkyVezir napsal/a:
Rad bych timto pozadal vsechny podobne postizene, ktere bavi vybarvovani mapy Evropy ve statistikach (a samozrejme i vsechny ostatni, co by chteli teto veci pomoci), aby zahlasovali pro tento muj navrh:Predem vsem moc diky!
Nenasel jsem moznost hlasovat proti. Jde to nejak nebo to jenom ceka, az se nasbira dost hlasu pro a neni moznost se vyjadrit proti?
Jestli to tak je, tak je to zajimavy zpusob hlasovani ![]()
Můžeš vytvořit protinávrh. 8oD
dostik7 napsal/a:
Nenasel jsem moznost hlasovat proti. Jde to nejak nebo to jenom ceka, az se nasbira dost hlasu pro a neni moznost se vyjadrit proti?
Jestli to tak je, tak je to zajimavy zpusob hlasovani
Bojuj
Mozná skrze geocaching feedback dokážeš znovu Kosovo k Srbsku připojit ![]()
Uznat nějaké území za samostatný stát jen díky tomu, že přistěhovalí cizinci začnou terorizovat místní obyvatelstvo a po příslibu umožnění vybudování americké základny, USA bez vyhlášení války napadne suverénní stát Srbsko a Černá Hora, považuji za horší zvěrstvo než japonský útok na Pearl Harbor. Tam to vyhlášení války přišlo aspoň opožděně.
Nejdříve chodili Albáncům sociální dávky, pak se takto odvděčili. Že by se to časem událo i u nás?
Můžeme se akorát stydět za naši vládu. Když naši utíkali, Srbové (Jugoslávci) pomáhali. Nyní naše vláda uzná teroristy.
Jsme nepoučitelní. Rok 1938 asi nestačil.
Dle mého názoru Kosovo bylo, je a bude součástí Srbska. Tak jako např. Znojmo bylo, je a bude moravské.
Bohužel Groundspeak je firma americká, tudíž urychlenému uznání bych se nedivil.
Lidé bděte!
JKLD napsal/a:
Dle mého názoru Kosovo bylo, je a bude součástí Srbska. Tak jako např. Znojmo bylo, je a bude moravské.
Lidé bděte!
Obávám se, milý Julku, že nakonec nezbyde, než Kosovo rozdělit na srbskou a albánskou část. My, co bychom byli poměrně rádi součástí Rakousko - Uherska, se ovšem na separatisty díváme vždycky podezíravě
Uz je to nejaky cas, co jsem tenhle povedeny dokument Ceske televize videl a je mi z nej stale stejne smutno. Je mi jasne, ze bez nasili se s Kosovem nic nezmeni ale doufam, ze k nasili uz tam nedojde.
Kamaradi mi ukazovali fotky Kosova z leta a je to stale stejne smutne. UN se snazi uhlidat posledni zbytky pamatek, ktere pripominaji, ze to bylo soucasti Srbska, ale nikdo moc nepochybuje, ze i posledni kousky budou vymazany z mapy… a vsechno v poradku - ciste albanske.
Kdyz si ale predstavim, ze za nejaky cas se muze uplne stejny scenar stat v nasem meste, kde dostatecne agresivni skupina prevezme legalne veskery muj majetek… ani nemyslet.