Může si majitel keše ze své vlastní vybírat CWG ? Neodporuje to pravidlům GC nebo nějakým nepsaným pravidlům?
Když za něj vložíš jiné CWG nebo alespoň hodnotnou věc tak proč ne
Inu tdy budu měnit za vlastní. díky B)
Já nevím jestli to neodporuje nějakým nepsaným pravidlům, ale majitel své keše se má o keš starat, takže, když si ze své keše bude vybírat CWG, tak to myslím není na závadu.![]()
CWG je klasický předmět na výměnu. Takže pravidlo výměny je jednoduché 1:1 a nemusí být vždy jen CWG za CWG (i když je to lepši ;)), ale CWG se dá měnit za cokoli minimálně stejné hodnoty.
Mysím že NE. CWG dle mého názoru není běžný obchodovatelný předmět a je to spíš sběratelská záležitost. Pokud já dám do nějaké kešky svůj CWG, dávám ho tam pro další nálezce a ne majiteli. Já jako majitel řady keší, kde se hojně CWG/TB/GC vyskytují bych si to nikdy nedovolil.
A jakou hodnotu má CWG? Výrobní cca 15,- Kč, ale sběratelskou? Osobně jsem řadu CWG co jsem našel v jiných než svých keších asi hodně přecenil ![]()
Starat se o svoji keš znamená vykrádat z ní CWG/TB/GC? To nemyslíš vážně..
Ale co je potom za problém když autor vyjme ze své keše cizí CWG a vloží za ně další(vlastní) pro další nálezce?
Myslím, že by bylo fér uvést ke keši, že ji mám mj. jako sběrač cizích CWGéček. Ale pokud to přiznám na rovinu a postarám se o přísun vlastních, připadá mi to dobrý nápad.
Když jdu na údržbu nebo kontrolu svojí kešky a je tam CWG co ještě nemám, tak ho vyměním za vlastní. Nevidím v tom žádný problém, nález loguju (i když to není found it ale owner maintenance nebo note) a výměnu CWG tam napíšu. Nebudu si hrát na svatého, abych otevřel kešku a CWG co nemám tam nechal s tím, že třeba bude v kešce, kterou jsem dřív ještě nenašel. Spíš bych řešil, jestli je v pořádku měnit CWG v cizí už dříve nalezené kešce. To se mi stalo teď, zrovna jsem jí chtěl jít !zkontrolovat" a objevil se tam log od někoho jiného, už jí "zkontroloval" za mě a CWG vyměnil.
zamykám, téma dostatečn vyčerpáno