Výdrž baterie-wherigo

Ahoj, možná tady někde to téma je,ale já ho nenašla;)
Mám dotaz:

Vytvářím novou wherigovku a chtěla bych vědět jaká je asi optimální délka wherigovky pro ty jež mají GPS Garmin…atd.
Nemám zatím možnost vyzkoušet cartrige v těchto GPSkách.
Já používám GPSmodul společně s telefonem a ten vydrží bez problémů několik hodin.

Jak je to tedy s Garminem a ostatními GPSkami?
Jaké máte zkušenosti s výdrží baterky?
Díky za odpověď;)

garmini by meli vydrzet vic nez telefony nebo pdacka, ale OPRAVDU je zajem o nekolika hodinove wherigovky? :o

Chápu:)
Jen mně zajímá opravdová optimální výdrž…
:(navíc myslím jsou mezi námi i tací co se rádi projdou…třeba i dvě hodiny..;)moje wherigovka je je něco mezi 1 hodinou a hodkou a půl…kdo nechce tak ji nemusí absolvovat…myslím že dělat wherigovku na půl hodiny je trochu nudaB)

třeba chce udělat celodenní výletovou :wink: jinak Dakoty a Oregony klidně 10-12 hodin na jedny monočlánky :stuck_out_tongue:

Tak tak…moje Colorado jede na Eneloopy i 13 - 15 hodin. A za mě mohu říci, že komplexnější a delší (zajímavé) Wherigo by mi určitě nevadilo :wink:

u klasickych gps garmin oregon ci colorado pokud vim neni zadny problem, ty vydrzej pul dne bez problemu, ja mam garmina (60) bez wiga takze hraju wheriga pres telefen na openwigu a to budto na win xperii nebo na symbianovy nokii a u zadneho wheriga jsem nemel problem s vydrzi, takze myslim v pohode. jen je potreba telefon pak restartovat nebo manualne vypnout gps v mobilu nebot pri vypnuti openwigu se gps nevypne.

tvuj dotaz na me delal dojem wig na 10 hodin a vice :o,proti wherigo kesim do 3 hodin nerikam ani popel a delsi bych ignoroval, takze sorry za OT

Všem moc děkuji za odpovědi;)
Jsem ráda že už vím jak to stěma GPSkama je.
Díky a všem přeji pěkný den :smiley:
a zamykám témaB)